2777
2789
علاوه بر هزينه خيلي سخت تر ميشه تو دانشگاه اره؟ شما ليسانس گرفتين؟

فوق لیسانس گرفتم . سختیش واسم شیرین بود تا ی جایی ولی واقعا خسته میکنه آدمو و گاهی هم به خاطر وضعیت بازار کار آدم دلسرد میشه ، ولی کسی که علاقه داشته باشه بهتر میتونه باسختی هاش کنار بیاد

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
فوق لیسانس گرفتم . سختیش واسم شیرین بود تا ی جایی ولی واقعا خسته میکنه آدمو و گاهی هم به خاطر وضعیت ...

شما سركار نتونستين برين؟

فوق ك خيلي خوبه

دانشگاه دولتي بودين؟ببخشيد ك انقدسوال ميپرسم

نميدونم معماريو دوس دارم يا ن

تو دبيرستان گاهي كم ميوردم خيلي سخت ميشه تو دانشگاه اونم آزاد اونم با هزينه هاي وحشتناكش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما سركار نتونستين برين؟ فوق ك خيلي خوبه دانشگاه دولتي بودين؟ببخشيد ك انقدسوال ميپرسم نميدونم معم ...

سر کارم الان . ولی خب بازارش خیلی خوب نیست . فوق خوبه به شرطی که بخوای دکترا بگیری اگه نخوای دکترا بگیری همون کاری که با فوق میتونی انجام بدی با لیسانسشم انجام میدی. من عشق میکردم با طرحهام و پروژهام ولی بازم گاهی حس میکردم متنفرم ازش البته بیشتر شبهای تحویل پروژه همچین حسی رو دارم. ولی اگه واقعا فکر میکنی علاقه و استعدادش رو داری ادامه بده

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
سر کارم الان . ولی خب بازارش خیلی خوب نیست . فوق خوبه به شرطی که بخوای دکترا بگیری اگه نخوای دکترا ب ...

به نظرتون واسه معماري تو دانشگاه بايد خيلي رياضيت فول باشه و خيلي ذهن باز و قوي اي داشته باشي؟

يا هركسي ميتونه بخونه

معماری هزینه های وسیله هاش خیلی گرون هستند

من دختر عمه ام دفتر نمایندگی  وسایل ساختمانی و....زده بود دو سال کار کرد بعدش جمع اش کرد می گفت سودی دیگه نداره واسه منی که تازه کارم

الان داره داخل اموزشگاه تدریس می کنه 

فوق معماری داشت

اصلا پیشنهاد نمی کنم 

اگه اهل درس خوندن نیستی بروو دوره های کاشت مو و پاکسازی 

یا حتی دستیاری دندون یا تکنسین داروخونه

حداقل یه حرفه ایی یاد میگیری و پول هم در می اوری بخصوص کاشت مو 

به نظرتون واسه معماري تو دانشگاه بايد خيلي رياضيت فول باشه و خيلي ذهن باز و قوي اي داشته باشي؟ يا ه ...

ریاضی متوسط باشه یعنی نیاز نیست در حد انتگرال و ... مباحث پیچیده واسه کارت بدونی، ولی ذهتن باید باز باشه و قوه ی تخیل قوی داشته باشی و از همه مهمتر از همون اول دنبال بازار کار وفعالیت باشی

معماری هزینه های وسیله هاش خیلی گرون هستند من دختر عمه ام دفتر نمایندگی  وسایل ساختمانی و....ز ...

نه راستش دوس دارم درس بخونم خوشم نمياد از ارايشگري و اينا حتي اگه بعدن بيكاررشم دلم ميخواد مدرك داشته باشم حداقل 

دقيقا👌🏻دستتون درد نكنه مرسي ك راهنماييم كردين

خواهش میکنم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و موفق باشی