2777
2789
عنوان

خودمو نمیشناسم

166 بازدید | 20 پست

گاهی اوقات بی انگیزه میشم برای درس دوست دارم ی هدف داشته باشم ک بهش فکر کنم انگیزه بگیرم درسم در حد پزشکی نیست ک 3 رقمی بیارم یعنی میشه اما باید خیلی بیشتر نلاش کنی ک خارج از روحیه منه اینقدر درس خوندن شما اگه بودین توی ی شهر نسبتا کوچیک زندگی میکردین که تقریبا تمام کسایی ک از فامیل و اشنا بودن تا حالا ازتون خواستگاری کرده بودن و حالا معلم بشید دانشگاه انچنانی نیست ک توش رفت و امد باشه ادما همو ببینن از هم خوششون بیاد محل کارتم کاملا زنونه هست و 30 سالم تعهد خدمت به اون شهر کوچیک داری دوستاهم کسی اونجا نیست دیگه ولی خب کارت تضمینه و راحته و برای ی خانوم حقوقش خوبه رو میرفتین یا پرستاری ک توی محیط بیمارستان ک فضای کسل کننده و خسته کننده و شیفتای ناجوور داره و کارشم مثل معلمی تضمینی نیست اما میتونی ادامه تحصیل بدی ویا توی هر شهری ک دوست داری زندگی کنی و ازدواج کنی و دانشگاهشم ک خیلی بزرگ تره و محیط کاریم مختلطه ؟؟؟

منظورم از خواستگاری توی شهرمون یعنی تقریبا تمام کیس های دور و برم ک باهاشون رفت و امد داریم و منو میخواستن خواستگاری کردن و جوابم منفی بود و با شغل معلمی و دوستیم ندارم جایی نمیرم شهرم کوچیکه

قطعا پرستاری بهتره گلم.. همه الان سرو دس میشکونن برا مرستاری.. با کلاس و محیط مختلط و امکان تحصیل تو مقاطع بالاتر.. معلمی خییلی کسل کننده س😣

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا پرستاری بهتره گلم.. همه الان سرو دس میشکونن برا مرستاری.. با کلاس و محیط مختلط و امکان تحصیل تو ...

ولی اینقدر از سختی و بدیاش گفتن که خانوادم قبولم بشم به سختی باید راضیشون کنم

پرستاری سخته‌... ببین روحیشو داری ... من که حوصله مریضی خودمو ندارم چه برسه یه غریبه ها

اره از اونور برم معلمی حس میکنم همیشه این تنهایی باهامه برم پرستاریم اون سختی هاشه 

ولی اینقدر از سختی و بدیاش گفتن که خانوادم قبولم بشم به سختی باید راضیشون کنم

اشتباه نکن.. بیشتر وقتا خانواده ها من جمله پدر و مادر چون تحصیلات پایینی دارن ممکنه سر در نیارن و از روی حرفهایی که دیگران‌میزنن برای شما انتخابای نادرستی بکنن.. شما خودت باید تحقیق کنی بفهمی چه خوبه.. انتخاب رشته خییلی مهمه.. کلا چن تا انتخاب تو زندگی هست که خییلی مهمه به نظرم.. انتخاب رشته دبیرستان و انتخاب همسر و انتخاب رشته دانشگاهی.. این سه تا انتخاب کل زندگی و آینده ات رو تحت شعاع قرار میده وگرنه بقیه انتخابای زندگی چندان مهم نیستن .. مث چی بپزم و چی بپوشم و چی بگم و ..😉..

اگه واقعا میتونی رتبه پرستاری رو بیاری شک نکن که عالیه 

چرا خودتو محدود میکنی به همین ۲تا ؟ منم هم از معلمی بیزار بودم هم پرستاری... الانم از رشته و دانشگاه ...

خب باقی رشته های تجربی به سختی براشان کار پیدا میشه منم اومدم از دانشگاه انصراف دادم ی رشته ای برم  حداقل ارزششو داشته باشه سرکار برم

ممنونم نظرتون نسبت به رشته اتاق عمل یا رادیولوژی چیه ؟

عزیزم خواهر من دو ساله پشت کنکوره فقط بخاطر رشته های پیراپزشکی.. منم برا همینه دیگه تقریبا کل رشته ها رو میشناسم و میدونم کدوم خوبه و بده ولی نه به اندازه ی خواهرم.. الانم کتابخونه س.. اومد حتما ازش میپرسم..

اگه سوالای دیگه ام داری بگو ازش بپرسم.. دیگه یع پا مشاور شده برا خودش😁درضمن یه کانالی هم داره که یه مشاور کنکوری خیییلی خوب داره که رایگان سوالا رو جواب میده ..آیدیشو از خواهرم میگیرم میفرستم برات..شب حتما 

پاییز جان شما دانشجوی معلمی بودیو انصراف دادی؟ نه؟؟

خواهرم‌ میگه رقابت ها خییلی سخت شده.. و اینکه اول از همه الان به رشته موردنظرت فکر نکن و فقط تمام تلاشت رو بزار برا درس خوندن.. بین رشته های انتخابیت هم اول رادیولوژی خوبه و بعد پرستاری و بعدم اتاق عمل.. و به همون ترتیبی هم‌که گفتم رتبه خوب میخاد یعنی اول رادیولوژی سخته و رتبه بهتری میخاد و بعدپرستاری واتاق عمل.. 

خواهر من یه لیسانس داره ولی از اولم به رشته اش علاقه ای نداشت.. وقتی دید به کارش نمیاد شروع کرد دوباره کنکور بده و الانم پرستاری میخاد..

خیییلی میخونه و تو دبیرستانم شاگرد ممتاز بود ولی کنکور فرق داره قضیه اش سخت تره و سخترم شده متاسفانه..

ولی خواهرم‌ میگه اگه دلنشجوی معلمی هستی و هنوز انصراف ندادی اینکارو نکن.. چون خودش بشددت پشیمونه و میگه اگه‌ میدونستم کنکور اینقد سخته، خودم رو علاف نمیکردم و ارشد رشته قبلیمو ادامه میدادم..

خواهرم دو سال نظام قدیم کنکور داد.. امسال نظام‌جدید میخاد کنکور بده.. خدا کنه قبول بشه😥

آدرس اون کانال مشاور تلگرامی رو هم برات میفرستم گلم