2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه؟ 

پسر من هیجده ماهشه موقعی که بیرون ببریمش بازی کنه خسته میشه خودش می‌خوابه یا اگه من نباشم راحت خودش می‌خوابه ، ولی من باشم حتما باید خودم بخوابونم

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

دختر من دو سالو چها ماهشه اگه تلویزیون رو خامش کنم بقیه هم برن تو اتاقای خودشون بخوابن خودمو به خواب بزنم کنارم واراز میکشه تا خوابش ببره بعد پا میشم میزارمش سر جاش

چند وقتشه؟  پسر من هیجده ماهشه موقعی که بیرون ببریمش بازی کنه خسته میشه خودش می‌خوابه یا اگه م ...

تازه اينطوري شده؟ خوبه ديگه

من دخترم هشت ماهشه

عادت داشت روي پا ميخوابيد اما الان چندوقته فقط با شير خودم ميخوابه

شيشه هم نميگيره

هشت ماهشه براي الانش نميگم، براي سال ديگه ميپرسم

هر جور عادت بدی همون میشه، یه فامیل داریم از نوزادی بچه هاش رو نمیخوابوند ،شیر میداد آروغ میگرفت میذاشت رو تخت کودک، تازه دو تا داشت با یکسال تفاوت سنی، هر دو رو میذاشت یکجا!، میرفت کارهاش رو میکرد

تازه اينطوري شده؟ خوبه ديگه من دخترم هشت ماهشه عادت داشت روي پا ميخوابيد اما الان چندوقته فقط با ش ...

پس هنوز کوچیکه تا خودش بخوابه 

آره پسر منم تازه اینجوری شده

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

چه خبره هفت سالگی.... 

پسر من از وقتی از شیر گرفتمش خودش میخوابه

قبلش هم زیر سینه ام میخوابید.

یه مدتی بعد از گرفتن از شیر با تلویزیون خوابید ولی الان نه قشنگ مثل ادم بزرگا چراغا رو خاموش میکنیم میخوابه کنارمون میبریم میزاریم تو تختش بعضی وقتا هم پیش خودم میخوابه

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
هر جور عادت بدی همون میشه، یه فامیل داریم از نوزادی بچه هاش رو نمیخوابوند ،شیر میداد آروغ میگرفت میذ ...

دختر منم همينطور بود، شيرشو ميدادم ميرفتم سراغ كارم

خودش پستونك ميخورد حوابش ميبرد

ولي از دوماهگي به بعد نه شيشه گرفت نه پستونك

پسرم بعد از تولد یکسالگیش خودش میخوابه پتو شو میاره میندازه زمین لالا میکنه🤗🤗🤗20ماهشه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

. بستگی داره

اگه خیلی وابستت باشه تا سه چهار سالگی.  ولی بچه اگه سیر باسه سردش نباشه. بازیش بدی یا حمومش بدی خسته بشه ودل درد چیزی نداشته باشه. توفضای آروم راحت میخابه ولی سعی کن کنارش باشی  استرس نداشته باشه.

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

بچمو یازده ماهه از شیر گرفتم 

شبا میخابید کنارم دستشو میکشید رو صورتم خابش میبرد 

روزهای اول طول میکشید مثلا ربع ساعت بیس دیقه خودمو میزدم ب خاب اونم کنارم دست میکشید رو صورتم خابش میبرد

الان دوسالشه هنوزم کنارم همینجوری میخابه ولی زودتر خابش میبره