2777
2789

من پاره وقت تدریس میکنم 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدرس زبان نیستم..مترجمی میخونم‌ تازه ترم ۳ هستم...میخوام برم ی موسسه زبان عالی تو تهران..می تونین ...

من ۱۰ ساله دیگه تهران نیستم😣

بهتره ببینی کدوم همیشه کلاس داره

ببین اصولا بعضی جاها پول بیشتری میدن ولی هر موقع بخوای نمیتونن واست کلاس جور کنن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
پاره وقت یعنی چند تا کلاس دارید؟ کدوم شهری؟

سه تا بعداز ظهر در هفته 

ابهر 

شما چی؟ 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
من ۱۰ ساله دیگه تهران نیستم😣 بهتره ببینی کدوم همیشه کلاس داره ببین اصولا بعضی جاها پول بیشتری مید ...

هر دو هر روز هفته و هر ساعتی کلاس داره..قیمت ایران اروپا مناسب تره..ولی گات کلاسای TTC داره و من دوس دارم بعد اتمام دوره این کلاسارو هم برم.. برا همین میگم گات برم بهتره..شما کارشناسی هستین یا ارشد؟

شما چه مدرکی داری ک تدریس میکنی؟ دیپلم کانون؟

نه عزیزم 

من آیلتسم رو با نمره میانگین ۷ گرفتم 

من دیپلم کانون دارم یه دوره تدریس کردم ولی باردار شدم ول کردم خیلی ناراحتم دسستمم به کتابام نمیره که مطالعه کنم فک میکنم ۴ سال زحمتم به باد رفت .

شاگرد زرنگ بودم حتی یه ترمم نیوفتادم همه نمره هام ۸۹ یا ۹۰ به بالا ولی حیف که الان خیلی تنبلم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
خیلی خوبه آفرین از کجا شروع کردین؟ کانون یا رشته ی دانشگاهیتون بوده؟

مرسی گلم 🌸

نه عزیزم رشته دانشگاهیم زبان انگلیسی نبود.

از دبیرستانم زبان دوست داشتم خیلی

خودم خود آموز خوندم 

با نیتیو ها خیلی حرف زدم تو چت روم ها 

دوست خارجکی پیدا کردم  

کتاب های grammar in use  و vocabulary in use 

رو خوندم با چند تا جزوه خیلی توپ ‌که خودم اون موقع ۸۰۰ تومان خریدم برای هر چهار مهارت. 

الان  English file  تدریس میکنم.