2777
2789
عنوان

مردن.حق الناس

393 بازدید | 26 پست

من ب چند نفر مدیونم اون موقع که دبیرستانی بودم ی کارایی کردم که خودشونم نمیدونن الان پیش خودم که خیلی توبه کردم جراتم ندارم ازشون حلالیت بخوام خجالت میکشم ترس از فردای قیامتم زیاده من موندم چ کار کنم همش میاد تو ذهنم 

شمارشونو گیربیار حلالیت بخاه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزنگ حال و احوال کن بگو حلالم میکنی گفتن برا چی بگو کلی میگم میگن آره دیگه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

عزیزم اگه برات مقدور نیست پیداشون کنی و حلالیت بخوای راههای دیگم هست...

اگه نقدا باید مبلغی بدی ک مقدور نیست پیداشون کنی، اون مبلغ رو ردمظالم بده فقیر...

اگر غیر نقدی بوده باید ب نیتشون صدقه بدی،قران بخونی،استغفار کنی و...

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

کسایی که دیگه نمیبینی شون چه ترسی داره، درسته خجالت میکشی ولی گذراست بعدش حالت خیلی بهتر میشه، راستشو بخای من خودم کسی ازم معذرت بخاد میبخشم ولی چند نفر هستن که ازشون دلگیرم از سال های پیش و هرگز به روی خودشون نیاوردن منم میگم وقتی این آدم اصن ذره ای فک نمیکنه اشتباه کرده که بیاد بگه من چرا باید ببخشم، رو هوا سر سفر زیارتی رفتن شده بگن حلال کن ولی وقتی نمیدونه حتی چرا باید حلال کنم من از کجا بدونم اون پشیمونه روش نمیشه بگه یا اینقد مغرور و حق به جانبه که حتی نمیتونه به نامردی ای که در حقم کرده اعتراف کنه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
کسایی که دیگه نمیبینی شون چه ترسی داره، درسته خجالت میکشی ولی گذراست بعدش حالت خیلی بهتر میشه، راستش ...

نه من نامردی اینام نیست...الان فکرمیکنم واقعا عقلم نمیرسیده این کارو کردم...واقعا هرکاری میکنم نمیتونم کاش روزی این باسنگینی و گناه از رو دوشم برداشته بشه کاشکی فقط از خدا همینو میخام