2777
2789
عنوان

چیدمان منزل کمک

451 بازدید | 23 پست

سلام‌دوستان 

خونه جدید میخوام برم پنجرش حالش نصبت به دیوارش کوچیکه عین این عکس

به نظرتون پرده رو چه جوری بزنم؟

باید کل دیوار رو‌پرده کنم؟با توجه به این که دوتا سوفاژ هم داره عین همین عکس که یکیش دیده میشه اون یکی هم پشت مبل دونفرشه

ممنون میشم نظر بدید

نه بد میشه کل دیوار پرده. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سره بزن قشنگ تره

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

پرده باید بلند باشه تا پایین عرضشم اندازه پنجرت

پرده کوتاه فقط واسه اشپزخونه خوبه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

من خونه ام اینطور بود

با این تفاوت که شوفاژ دقیقا زیر پنجره بود

از ترس آتیش سوزی پرده رو کوتاه کردیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

پرده یه سره بزن قشنگ میشه 

هم میتونی پرده کوتاه تا لب تطاقچش بزنی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
مرسی انقد ذهنم درگیره متوجه تایپ کردنم نیستم 

بوس بهت. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍