2777
2789
عنوان

فلاسک

286 بازدید | 15 پست

سلام من یه فلاسک یونیک از این استیلا از دیجی کالا سفارش دادم.امروز که به دستم رسید دیدم زیرش اندازه یه نخود فرورفتگی داره.به نظرتون خراب شده؟مرجوعش کنم؟چون شنیدم این فلاسکا وقتی ضربه میخورن دیگه خراب میشن.

مرجوعش کن

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر عزيز اگه محفظهء نگهدارندهء آب استيل هست مشكلى پيش نمياد ولى اگه شيشه اى باشه مرجوع كنين بهتره. درپوش فلاسك  رو كه باز ميكنين توى نور ببينن داخلش رو متوجه ميشين شيشه هست يا استيل. البته باز خودتون ميونين مرجوع كنين يا نه من جهت اطلاع عرض كردم. 

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

اره مرجوع کن و اگه میتونی شیشه دار جاش بردار

خیلی عمر میکنن و با ضربه نهایتا شیشون میشکنه و فقط همونو عوض میکنی نه اینکه کلا بلااستفاده بشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز