2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشیدازاین خانومه خبری نشد؟

چرا عزیزم تو تاپیک نازننین اومد ...خداروشکر حالش خوبه گلم..دیشب رفته بیمارستان و الانم خونه است

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

سلام گلم تو یه تاپیکی گفته بودی ک من ۹ساله حنا میزارم خواستم سوال بپرسم ازت دیدم اون کاربری ک تاپیک رو زده لغوکاربری شده 

خواستم بپرسم الان موهات از نظر رشدو نرمی چجوریه ؟

بعدم میشه بی زحمت بگی ک چن وقت یه بار میزاری چن ساعت میمونه و چجوری ترکیب میکنی؟ ممنونم 

من  رفتم موهامو کوتاه کردم اومدم ناراحت بودم ک کوتاه کردم بخاطر موخوره هی پشت سر هم ینی هفته ای دوبار حنا گذاشتم الان موهام حس میکنم ریزش پیدا کرده ینی بخاطر اینکه ک زود زود حنا گذاشتمه؟ یا حنا به من نمیساز؟ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
سلام گلم تو یه تاپیکی گفته بودی ک من ۹ساله حنا میزارم خواستم سوال بپرسم ازت دیدم اون کاربری ک تاپیک ...

سلام دوستم ...آره منکه هیلی راضیم جلوی ریزش موهامو گرفت ..نرمش کرد ..منکه موخوره نمیزنه موهام کلا 8الا نمیدونم از حنا یا نه ...من حنا رو ترکیب نمیکنم و از شب تا صبح رو سرم می مونه ...هروفتم رنگش بره و یعنی دو ماه یا 3 ماه یبار میذارم ..حنا بهترین درمان برای مو ..اصلا امکان نداره باعث ریزش موهات بشه..حنا دارویی قکرنکم به موی کسی نسازه

سلام دوستم ...آره منکه هیلی راضیم جلوی ریزش موهامو گرفت ..نرمش کرد ..منکه موخوره نمیزنه موهام کلا 8ا ...

ینی خالص میزاری حنارو ؟ من با قهوه و پودر کاکائو گذاشتم ینی ریزشش از اونه این سری خالص میزارم مرسیی😘😘

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

[QUOTE=123945795]ینی خالص میزاری حنارو ؟ من با قهوه و پودر کاکائو گذاشتم ینی ریزشش از اونه این سری خالص میزارم مرسیی..[/QUO

آره من هیچی ترکیب نمیکنم ...خواهش میکنم گلم😍😘