2777
2789
عزیزم شما از صبحه نگرونید  تعدادتونم زیاده  کاری نداره که  اینجوری دلتون اروم میگی ...

نگرانم ولی کاری رو که شما میگید تو روستاهای خیلی کوچیک میشه انجام داد نه تهران ....فقط میشه برای سلامتیش دعا کرد و منتظر زمان بود که چی پیش میاد 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

لطفا بس کنید 

چن نفر مثل ما زود باورن باور میکنن

حالا اگه شما مشکلی تو باور کردنش دارین انتخاب خودتونه

اوکی ما زود باور میکنیم شما عاقل و دانا و فهمیده و.... و هستین

ممنونم هستم ک میخواین ما رو از جهالت در بیارین ولی خوب اخه یه کاربری ک همه میدونن دروغ نمیگه چطور ممکنه اینکارو کنه و دروغ به این بزرگی بگه؟ 

دختر به اون با ادبی و متانت و منشی ک داشت

هر چند من تو تاپیکا خواننده خاموش بودم ولی به هر حال میشه یه چیزایی فهمید دیگه

اگه شما مشکلی تو باور. کردن این به قول خودتون دارین مشکلی نیست فقط لطفا اجازه بدید ما بیشتر از این اعصابمون برای تحلیل و جواب دادن به شما خورد نکنیم

اگ به کسی هم بی احترامی کردم معذرت میخوام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا یکی نیست بگه عنوان که مشخصه خوشتون نمیاد نیاین تو تاپیک مجبورین هم اعصاب خودتونو هم بقیه رو خو ...

دقیقا👌

لطفا بس کنید  چن نفر مثل ما زود باورن باور میکنن حالا اگه شما مشکلی تو باور کردنش دارین انتخا ...

من از استارتر و نازنین جان خواهش میکنم اگه صلاح میدونن هر حرفی رو ک لازمه در تکمیل حرفای من بزنن

لطفا بس کنید  چن نفر مثل ما زود باورن باور میکنن حالا اگه شما مشکلی تو باور کردنش دارین انتخا ...

ممنون دوستم امیدوارم جوابشونو گرفته باشه و متوجه بشن 

دقیقا👌

اومده میگه اینا چند نفرن هر کدوم چندتا اکانت دارن یعنی به عبارتی ما هی میریم با کاربری دیگمون میاییم ابراز نگرانی میکنیم که فقط به چشم اینا بیایم ببین چقد خودشونو مهم میدونن😐😐😐

اومده میگه اینا چند نفرن هر کدوم چندتا اکانت دارن یعنی به عبارتی ما هی میریم با کاربری دیگمون میاییم ...

بذار هرچی میخوان بگن و فکر کنن ...ماها مثل خودشون بیکار نیستیم