2777
2789
اینطوری نمیشه که ...مدیر سایت حتماشماره همراه رو دارن...حتما میتونن پیگیری کنن ولی نمیدونم چرا کاری ...

کسی بخواد خود کشی کنه قبلش میاد اینجا خبر میده ؟ واقعا انقدر شما ساده ای؟

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
ترووووووررررر😂

پستای بعدیم گفتم که من به کسی توهین نکردم و بد حرف نزدم هرکسم بهم حرف بدی بزنه خودش بی ادبه 😋😋😋😋😋

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این ک دیشب مثلا خودکشی کرده بود که  یکی ک گفت اومده  🤣🤣🤣🤣

سوگند ازسایت رفته بود دوباره برگشت ...ایشون فکرکردن اونو میگن از قضیه دیشب خبر نداشتن

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
جمیعن سر کارین به ولله  یچیزم بهتون میگن ادمو به رگبار میبندین  اون تاپیکایی ک باید باور ...

بابا اینا فیلم هندی زیاد دیدن 

هر چند وقت یک بار یکی از اینا چنین فیلم هایی راه میندازه فکر میکنند مردم  عقل ندارن 

سرکار ک صد در صد 

جالبه خودکشی کرد مثلا خخخخ بعد چند دقیقه بعد یکی با اکانت تازه اومد گفت وقیح هستم تا این حد تابلو 😂

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
سوگند ازسایت رفته بود دوباره برگشت ...ایشون فکرکردن اونو میگن از قضیه دیشب خبر نداشتن

اینم یه فیلم تازه اس 

اینطوری نمیشه که ...مدیر سایت حتماشماره همراه رو دارن...حتما میتونن پیگیری کنن ولی نمیدونم چرا کاری ...

عزیزم شما از صبحه نگرونید 

تعدادتونم زیاده 

کاری نداره که 

اینجوری دلتون اروم میگیره دیگ 

مورد خودکشی ام فوقش دیشب میخاد ۱۰۰ تا باشه 

۱۰۰ تا مشابه که نیستن !!!!

لازم نیس هرتاپیکی درموردش زده میشه اعلام حظور کنین و هروکر را بندازین،باشه فهمیدیم شما ریلکسین اینم ...

دقیقا یکی نیست بگه عنوان که مشخصه خوشتون نمیاد نیاین تو تاپیک مجبورین هم اعصاب خودتونو هم بقیه رو خورد کنین خودتونو علامه دهر بقیه رو ساده خنگ معرفی میکنید

بابا اینا فیلم هندی زیاد دیدن  هر چند وقت یک بار یکی از اینا چنین فیلم هایی راه میندازه فکر می ...

دگ نمیدونم من 

پن یه راه حل عاقلانه دادم 

کسی که نگرانه میره دنبالش نه اینجا تاپیک بزنه که !!!!!! 

مطمئنن دوستاش اطلاعات بیشتریم ازش دارن 

کسی بخواد خود کشی کنه قبلش میاد اینجا خبر میده ؟ واقعا انقدر شما ساده ای؟

سوگند هرکسی نیست ...منم به معدود کسایی تو این سایت اعتماد دارم یکیشم سوگند

اینم یه فیلم تازه اس 

کاش اینطور باشه ...منکه هرلحظه دعا میکنم کاش فیلم باشه ...سوگند آدم فیلم بازی کردن نبود

دقیقا یکی نیست بگه عنوان که مشخصه خوشتون نمیاد نیاین تو تاپیک مجبورین هم اعصاب خودتونو هم بقیه رو خو ...

انقده منگلن از رو نمیرن که حالا ببین باز تاپیک بزنن اینا صف اولن😃😃

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دگ نمیدونم من  پن یه راه حل عاقلانه دادم  کسی که نگرانه میره دنبالش نه اینجا تاپیک بزنه ...

اینا چند نفرن ک هر کدوم چند تا اکانت دارن همش هم فیلمه بابا