2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لازم نیس هرتاپیکی درموردش زده میشه اعلام حظور کنین و هروکر را بندازین،باشه فهمیدیم شما ریلکسین اینم ...

انشالله که هرجاهست سلامت باشه ...انشالله که شوخی بوده باشه😳

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من منتظدم اسکرین بده ببینم کجا بهش بی ادبی کردم اخه میگه کسنه داری دوستاشم لایکش میکنن اولین باره اس ...

عزیزززززم بسه واله من تقریبا یک ساله عضوم سه سال قبلشم خاموش میخوندم .دوستمون اصلا بی ادبی ازش ندیدم این مدتم که شما رو مشناسم باز بی ادبی ندیدم .

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
هار هار هار خود شاخ پنداری  مزمن داری

هر هر هر 

خدا نکنه من شاخ داشته باشم مکه گاوم😂😂😂

فعلا تو بحرف دوستات لایکت کنن 

😂😂😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
بچه پررو زیاد دور و برمون بوده 😶😶😶😶😶

حتما همه این کارارم کردی😂😂😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
انشالله که هرجاهست سلامت باشه ...انشالله که شوخی بوده باشه😳

چی بگم من که میگم اصلا نمیشناسمش شاید حرف زدم باهاش اسمش یادم نیس

هر هر هر  خدا نکنه من شاخ داشته باشم مکه گاوم😂😂😂 فعلا تو بحرف دوستات لایکت کنن  😂😂 ...

من دنبال لایک نیستم اصولا .. عقدشم ندارم

تو رفتی یه حرفی بزنی لایک بگیری دیدی عه زدی ب کاهدون

اشکال نداره این واست تجربه میشه ک دیگه تو هر تاپیکی اعلام وجود نکنی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

سلام من از صبح اداره بودم اصلا سايت نبودم و خبري ندارم ازش 

نتونستين شمارشو پيدا كنين؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یخمک فروش جهنم چی؟  اون خبری ازش نداره؟  شمارشو هیچ کس نداره تو یکی از تاپیکاشو پریسا ب ...

یخمک گفت ساعت ۶ میام