2777
2789
عه کسی با تو بود مگه😂😂😂

جالبه صفحه قبلم من شمارو ریپ نکرده بودم😂😂منم که باشما تبودم

نمیدونم از کجا از من کینه دارید😊😊😊

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جالبه صفحه قبلم من شمارو ریپ نکرده بودم😂😂منم که باشما تبودم نمیدونم از کجا از من کینه دارید😊😊😊

میشه اسکرین بدی 

من تا حالا شمارو ندیدم اولین باره به خدا

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
خب شما الان حرف خودکشی و از کجا اوردین ؟؟؟؟؟  ن دیروز فقط دیدم وقیح اسم یه تاپیکش این بود دختر ...

دیشب تاپیک زد و ترکید ...وقیح اذیتش کرده بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
😣😕😤😬😬😬😬😬😬

میزدم ینی😰😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اون تاپیکش که گفت قرص خورده تو همون یه پست هم گذاشت همش غلط غلوط بود بعدم بچه ها هر چی داش زدن جواب ...

خدا حافظش باشه هر کجا هست😔😔

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
جالبه صفحه قبلم من شمارو ریپ نکرده بودم😂😂منم که باشما تبودم نمیدونم از کجا از من کینه دارید😊😊😊

بیخیال عزیزم از شما بعیده جر و بحث نکنین

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

لازم نیس هرتاپیکی درموردش زده میشه اعلام حظور کنین و هروکر را بندازین،باشه فهمیدیم شما ریلکسین اینم دروغه که واقعا از خدا میخوام دروغ باشه باقیش مهم نیس اینم پیگیرشم چون دختری نبود بخواد جلب توجه کنه ولی الان بیادو بگه دروغ بوده دوتا بارش میکنم و شکر خدا که سالمه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بیخیال عزیزم از شما بعیده جر و بحث نکنین

من منتظدم اسکرین بده ببینم کجا بهش بی ادبی کردم اخه میگه کسنه داری دوستاشم لایکش میکنن اولین باره اسمش و دیدم

قضیه چیه؟؟؟ 

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
میزدم ینی😰😂

لت و پار میکردی

سیب زمینی سرخ شده تند تند بده بهشون 

بهشون و بیاین یه بازی یه شلوار پاشون کن بگو دراز بکشین اینجا شلواره تغییر میکنه به چیزی ک دوست دارین 

هالوزن داری روشن کن بگو تکن بخورین جزغاله میشین 

کارای ترسناک کن 

یهو تشر بزن سرشون 

یجوری بندازشون بیرون دیگ 

😑😑😑😑

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
چی شده این سوگند کیه چیکار کرده توروخدا بگید

وقیح عکسش و پخش کرده و اذیتش کرده ...سوگندم دیشب تاپیک زد و گفت قرص خوردم و تمام دیگه هیچ خبری ازش نیست😢

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
عه کسی با تو بود مگه😂😂😂

هار هار هار

خود شاخ پنداری  مزمن داری

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
لت و پار میکردی سیب زمینی سرخ شده تند تند بده بهشون  بهشون و بیاین یه بازی یه شلوار پاشون کن ...

اهههه لاناتی 

اینارو از کجات در اوردی 😂😂😂