2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی اینو میدونم که پسر من سرفه کردنی چه خشک چه خلط دار فقط عسل خوبش میکنه خودشم عاشق عسله یه روز صبح تا شب میره میاد هی عسل میخوره سرفه اش فوری خوب میشه 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
عسل باید اصل باشه؟ 

اصل باشه که چه بهتر ولی ما از همین عسلایی که تو فروشگاه اینا میفروشن میخریم یکی دوروز نداشتیم سرفه امونشو بریده بود مخصوصا موقع خواب یه روز خورد کلا قطع شد سرماخوردیگشم زود خوب شد با اینکه شربتشم دیگه نمیدادم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
یه یه روزه سرفه و ابریزشش با عسل خوب شد

بینیش نه دوسه روز طول کشید ولی سرفه اش کلا قطع میشه همیشه فقط با عسل سرفه شو قطع میکنم البته زیاد میخوره فکر کن یه قالب شونه عسل 15 در 15 رو از عصر تا آخر شب نصف میکنه