shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 عنوان شستن پرده حریر 5395 بازدید | 11 پست حریر سفیده پرده بندازم تو ماشین لباسشویی بنظرتون قشنگ سفید میشه؟ رو چه برنامه ای بهتره و اینکه درسته میگن باید همون کمی نم دار آویزون کنم که چروک نشه؟گلوله های پایینش هست که میندازن پرده خوب واسه باید دربیارم؟ مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃 1398/09/25 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اون گلوله هارو در بیار بهش میگن سرب.بقیه رو نمیدونم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26910 حتما سرباشو دربیار قبل شستن وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
آرسو عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 32133 من در نیاوردم سرب پایین پرده رورو برنامه شستشوی سریع میشورم با مایع لباسشویی امونم دار هم پهنش میکنم چروک نمیشهاگه میخواد پودر بریزی حواست باشه زیاد نریزی .. بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐
بهار۷۴۷۴ عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 8461 اره تمیز میشه ولی قبلش قشنگ بتکونش ک اگه خاکی داشته باشه بریزه تا چرک مرده نشهرو شستو شوی پرده باید بزاری وگرنه زندگیتو کف برمیدادهحتما سرباشو دربیار وگرنه زنگ میزنه و لباسسوییتو ب اف میده سلام ملیکم
sadsf69 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 2017 با پودر صابون بشور اگه نداری یه صابون نو رپ رنده کن بشور خیلی تمیز میشه توکلت علی الله..
aroos_khanoom عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 5252 مال منم حریره اره تمیز میشه من رو ۳۰ دقیقه میزارم منم نم دار اویزون میکنم البته نم نداره رو ۱۰۰۰ دور میزارم کامل خشکه بله باید اونارو در بیاری وقتی اویزون کردی دوباره بندازش گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
aroos_khanoom عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 5252 یه چیز دیگه پودر زیاد نریزیا چون حریره خیلی کف میکنه من بار اولم نمیدونستم خیلی کف کرد فقط خداروشکر از جاییش نزد بیرون😅 گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
مادرایکیو عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 3633 قبلش باید تو تشت اول بدون اب کف حسابی بشوریش بعد ابش بکشی ابش که رفت بندازیش تو ماشین لباسشویی وگرنه به قول ما لیمْ مِرْد میشه.برنامه شست و شوی ملحفه با اون بشور
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 مال منم حریره اره تمیز میشه من رو ۳۰ دقیقه میزارم منم نم دار اویزون میکنم البته نم نداره رو ۱۰۰۰ دور ... آخه با یه چیزایی پاییناشو وصل کردن دیگه سربشو دربیارم بعد پایینش اونجوری وانمیسه که مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
aroos_khanoom عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 5252 آخه با یه چیزایی پاییناشو وصل کردن دیگه سربشو دربیارم بعد پایینش اونجوری وانمیسه که منم اونارو مجبور شدم باز کنم ولی پرده فروشه بهم گف خیالت راحت باشه اون حالتشو حفظ میکنه و واقعا هم چیزیش نشد گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 منم اونارو مجبور شدم باز کنم ولی پرده فروشه بهم گف خیالت راحت باشه اون حالتشو حفظ میکنه و واقعا هم چ ... ممنون عزیزم باز کردم مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃