2777
2789

اول میری دکتر ازمایشای لازم رو مینویسه برات 

بعد میگه دوم یا سوم پریودت انجام بده 

بعد جواب رو میبری بهتر بزاری روز دوم یا سوم پریود باز جواب رو ببری که سونو هم بشی 

مشکلی نباشه دارو رو هم از همون روز مینویسه برات 

همه چیز خوب میش بره همون ماه تخمک کشی میکنه 

و دو سه روز بعدش انتقال نیده 

اگه با داروها شکمت هم اب بیاره میزاره دوسه تا پریود بگذره و جنینات فریز میشه بعد انتقال میده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

تخمک کشی هم بابیهوشی حین مصرف داروها اب و پروتیین تخم مرغ زیاد بخور شکمت اب نیاره کار سنگین مثل جارو هم نکش شکمت درد میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمک کشی هم بابیهوشی حین مصرف داروها اب و پروتیین تخم مرغ زیاد بخور شکمت اب نیاره کار سنگین مثل جارو ...

شما با ای وی اف باردارشدی؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
[QUOTE=116064467]بله[/QUO خداروشکر عزیزم ....چندتاتخمک داشتی و چندتا جنین و چندتا انتقال دادی،؟مشکل ...

۱۵ تا تخمک . ۶ تا جنین شد 

۲ تا 

خودم مشکل زیادی  نداشتم شوهرم مشکل داشت 

۱۵ تا تخمک . ۶ تا جنین شد  ۲ تا  خودم مشکل زیادی  نداشتم شوهرم مشکل داشت

خب خداروشکر ک جواب گرفتین واسه منم دعاکن با اولین میکرو باردارشم....خیلی امیدوارم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خب خداروشکر ک جواب گرفتین واسه منم دعاکن با اولین میکرو باردارشم....خیلی امیدوارم

چشم عزیزم ایه الکرسی برا میخونم 

من ازروزی که انتقال دادم چهل روز زیارت عاشورا خوندم بعدم چهل رو  دعای معراج 

هر روز ۱۲ تا ایه الکرسی و سوره حجرات یا قلم روز یه بار

اول میری دکتر ازمایشای لازم رو مینویسه برات  بعد میگه دوم یا سوم پریودت انجام بده  بعد ج ...

شما نی نی رو آی وی اف کردی مشکلی نداشتی تو بارداری؟

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
۱۵ تا تخمک . ۶ تا جنین شد  ۲ تا  خودم مشکل زیادی  نداشتم شوهرم مشکل داشت

شما آی وی اف کردین ؟منم میخوام آخر سال انجام بدم.مشکلی ندارین تو بارداری؟حس خوبی دارین؟

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
شما آی وی اف کردین ؟منم میخوام آخر سال انجام بدم.مشکلی ندارین تو بارداری؟حس خوبی دارین؟

بله ای وی اف کردم 

بسلامتی انشاالله نتیجه بگیرین 

مشکلات من ربطی به ای وی اف نداره . چون دوستام انجام دادن اونا مشکلات من رو نداره 

من از اول درد پریود داشتم هنوزم دارم  . دهانه رحمم کوتاه بود سرکلاژ شدم . و استراحت مطلق بودم تا الان یعنی غذا هم خوابیده میخوردم برا دسشویی بلند میشدم 

حس خوبی دارم یعنی چی منظورت رو نمیدونم ؟؟😀

اگه از بارداریمه ؟چرا که نه بعد این همه سال خدا لطف کرده بهمون خیلی خوشحالم و ممنون خدا ❤❤

بله ای وی اف کردم  بسلامتی انشاالله نتیجه بگیرین  مشکلات من ربطی به ای وی اف نداره . چون ...

نه منظورم اینه که نگران نیستی که مشکلی پیش بیاد.من میخوام ماه بعد آی وی اف کنم اگه خدا بخواد.همش نگرانم