2777
2789
عنوان

کرمانی ها بیاید

578 بازدید | 23 پست

بچها بهترین جا برا زندگی کجاست ؟یه جایی که آپارتماناش شیک باشه منطقش خوب باشه؟؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شفا والفجر هزارو كشب اونطرفا رو خيلي ميدوستم....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من شفا والفجر هزارو كشب اونطرفا رو خيلي ميدوستم....

خونه هاش گرونه ؟؟منظورت طرفایه هتل پارسه

بلوار جمهوری چی؟؟

بلوار جمهوری هم خوبه اتفاقا من دنبال خونه می گشتم اون محدوده هارو هم رفتم مخصوصا بلوار پزشک و... خوب بود تقریبا امکاناتش هم خوب بود از نظر مغازه ها و... ولی خب از مرکز شهر و محل کار شوهرم دور بود

خدایا شکرت😍

خيابونهاي وصل ب بلوار جمهورين

سمت هتل پارسم خوبه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

عاره نسبتاً گرونه

بچها یه سیسمونی هم بهم معرفی کنید که چیزایه شیکی داشته باشه .خودم سلام کوچولو رفتم خوشم نیومد.سیسمونی مرکزی بلوار جمهوری هم رفتم 

کرمان شهره خوبیه من خوشم میاد فکر نمیکردم اینجوری باشه دختراش که همه بلیز شلوارین

بچها یه سیسمونی هم بهم معرفی کنید که چیزایه شیکی داشته باشه .خودم سلام کوچولو رفتم خوشم نیومد.سیسمون ...

من خودم سیسمونی بچمو مشهد خریدم اگه منظورت کمد و تخت خواب و... تو خیابون پروین اعتصامی چیزای شیکی داره 

خدایا شکرت😍