2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما من حدود دو هفته پیش نزدیکی مشکوک داشتم فکر میکنم یه مقداری داخل رفت،  امروز باشگاه بودم یکم فعالیت سنگین کردم و الان یکم لخته خون دیدم...۵ روز به پریودیم مونده....ممکنه حامله باشم؟؟؟

این ماه سیاهدانه و عسل هم خوردم ایشالله الان ازاد شه دیگه بهترین موقس

سلام بچه ها من یکشنبه شبش کیتم دو خط شد و سونو گرافی گفت آخر شب تخمکت آزاد میشه که همون پریشب اقدام کردم و همچنین 24 ساعت بعدش یعنی دیشب بازم اقدام کردم. نیاز هست امشبم اقدام کنم یا نه؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  
توروخدا اگه چیزی میدونید بگید...من چهارماه پیش یه سقط ۶ هفته هم داشتم الان میترسم

اینترنت رو سرچ بزن. من که اطلاعاتم کمه کلا"

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

من دوسه شب پیش اقدام کردم و روز بعد اقدام درد شدید تخمدان داشتم الانم هرازگاهی دردمیگیره علتش چی هست یعنی؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
فرداشب منظورتونه؟

اره

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍