2777
2789
عنوان

پسری که

236 بازدید | 23 پست

وقتی انلاینه بهت پیام نمیده حتی یه زنگ نمیزنه بهت ولی وقتی میری پیشش همش ادعای دوست داشتنتو میکنه میگه چرا نمیفهمی دوست دارم به این پسر چی باید گفت اخه شما بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتن زبونی اصلامهم نیست بهش بگو عمل مهمه که تو رفتارات نشونه ای دوس داشتن نیست

میگم ولی جوری قانعم میکنه اون لحظه که خر میشم ولی بازم روز از نو روزی از نو میشه منم بداخلاقی میکنم ناراحت میشیم از هم

عزیزم منکه شوهرم شده با کلی وعده و وعیدهای دروغین فلان می کنم و بهمان اما الان ازم یه زنه افسرده ساخته حیفت نیست وقتی داری بهش شک می کنی بکش کنار ولش کن مطمئن باش پشیمان نمیشی

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
میگم ولی جوری قانعم میکنه اون لحظه که خر میشم ولی بازم روز از نو روزی از نو میشه منم بداخلاقی میکنم ...

خب پس دیگه مشکل از توعه😂وقتی خودت فکر خودت نیستی اونم هرطور میخواد رفتار میکنه 

میگم ولی جوری قانعم میکنه اون لحظه که خر میشم ولی بازم روز از نو روزی از نو میشه منم بداخلاقی میکنم ...

بخدا چرا شماانقد خودتونو کوچیک نشون میدین.من باشوهرم دوست بودم یکباربهش نزنگیدم همیشه خودش.

اگ یبار جواب پیاممو نمیداد دمارازروزگارش درمیاوردم.

خیلی پرروش نکن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐