2777
2789
عنوان

سوگند۲۲#خواهشادیگه تاپیک نزنین دربارش

| مشاهده متن کامل بحث + 4037 بازدید | 225 پست

@سوگند22  

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
نه اصلا .نمیدونم بچه ها هیچکدوم نیستن

گفتی یکی به وقیح توهین کرده  بخاطر سوگند از لجش عکس سوگندو همجا پخش کرده؟؟؟؟ 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا این همه عکس آنچنانی مردم تو اینستا میزارن حالا با یه عکس نیمرخ با حجاب چه مشکلی میتونه واسه آد ...

نگا گلم وقیح دیروز خیلی تاپیک زد و فقط عکس سوگندو میداشت و اونم بخاطراینکه از کاربرا طرفداری کرده بعد همون کاربرا تاپیک زدن داشتیم میخندیدیم چرا ترکید

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥
بخدا فقط بخاطر این زدم ک بقیه نزنن اخه ی عده خیلی دارن حرفای بدی میزنن

جمع شین تو یکی از همون دوتا تاپیکی که تو داغ تریناست اگه هم دیدین کسی واسش تاپیک زده بگین قفل کنه و تگش کنین تو همون تاپیکی که هستین

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

جمع شین تو یکی از همون دوتا تاپیکی که تو داغ تریناست اگه هم دیدین کسی واسش تاپیک زده بگین قفل کنه و ...

اونجا خیلی توهین کردن به بقیه انگار عقده دارن 

این وقیحم یه احمق عقده ایه دون پایه س ک هیچ گوهی نمیتونه بخوره جزگوه خوری اینجا وقیح خیلی مردی بیا تو محل ما بدم بچه محلامون عکسای خوشکلتر نشونت بدن عزیز ننه ت ... شما زن هاهم ابلح هستین یا عکس نذارید یا میذارین باید ب بدتربن شکل ممکن بدونین عواقبش چیه ...بعدشم این مادر مرده میخواد با عکسهای این چه گنه من جای سوگند باشم فقط یه تماس باجهرمی میکنم تا پدر پدرسوخته این آشغالو در بیاره

اره سوگند طرفداری کرده از بچه ها

اهان من یه جور دیگه تحویل گرفتم اخه عکس سوگند و گذاشت من خیلی فش دادم بهش فکر کردم میگی یکی بد حرف زده با وقیح بخاطر همین فقط عکس سوگندومیزاره😞

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
اهان من یه جور دیگه تحویل گرفتم اخه عکس سوگند و گذاشت من خیلی فش دادم بهش فکر کردم میگی یکی بد حرف ز ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3619902/خب-بیجا-میکنی-عکس-میزاری

اونجا خیلی توهین کردن به بقیه انگار عقده دارن 

خب پس بگین اونارو قفل کنن جمع شین همینجا

خبری شد منم تگ کن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز