2777
2789
عنوان

بچه هاکمک

137 بازدید | 18 پست

سلام بچه هاشوهرم ی شهردیگه کارمیکنه پریشب مشروب خورده بودساعت 12 اینااومدخونه مادرشوهربودم دیشب بعدازدوشب ازسرکاراومدمنم اعصابم به خاطراونشب ازش خردبودوبه خاطردخترم باهاش حسابی دعواکردم نگیدچراچون دلم حسابی ازاون شب پربودبهش گفتم مردی که به فکرای چیزاس پدرخوبی برابچش نمیشه میخاستم برم خونه بابام نزاشت دخترم خیلی جیغ زدنرواون منوخرفرض کرده میخای ی کاری کنم دست ازای کاراش برداره  ی راه حلی بدین توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا به چه فکری جلوی طفل معصومت دعوا راه انداختی که بترسه 

من شوهرم خون به دلم میکنه یه وقتایی بخداقسم کسی که میشناستش بهم‌میگه خداصبرت بده ولی اصلا جلوی دخترم دعوانمیکنم اونم که میخواد شروع کنه و براش مهم نیست فقط لبخندمیزنم و آروم میگم بخاطر بچم خفه خون میگیرم

واقعا به چه فکری جلوی طفل معصومت دعوا راه انداختی که بترسه  من شوهرم خون به دلم میکنه یه وقتای ...

😢خودمم دوست نداشتم ولی مجبورم شوهرم فقطمیخاداعصابمون روخردکنه ی کارایی میکنه که ازصبح تاشب حرص میخورم

دررابطه با مشروب خوری شوهرت تو‌نمیتونی ترکش بدی هرچی هم بیشتر توخونه دعوا کنی بیشتر جذب این کارمیشه .داداش خودم اینطوری بود اون دیگه یه شب درمیون شده بودزنش امید نداشت به درست شدنش یهویی   خودش زده شد الان ۲ساله فقط تو جشن و‌مهمونی میخوره .اگه قبول میکنه کلاس های ترک مخمر هم هست مثل اعتید مواد مخدرببرش 

پس چرا بازم خودت میخایی کاری بکنه این حتما یه اختلالی داره ببرش پیش مشاور یکم روان درمانی یا رفتار ...

ناراحتی اعصاب گرفتم تایپک قبلیاموبخونی متوجه میشی درموردشوهرم هرروزیه چیزی ازش دیدم 😢😢

😢خودمم دوست نداشتم ولی مجبورم شوهرم فقطمیخاداعصابمون روخردکنه ی کارایی میکنه که ازصبح تاشب حرص میخو ...

بخدا هر مردی یه جور رو مخه فقط ما زنا باید یاد بگیریم بتونیم خودمون خوش باشیم با بچمون با زندگیمون ببخشیدا کوون لقشون.این دفعه هم خونه مادرشوهرت نرو بذار ازاون طرف تحت فشار بذارنش

دررابطه با مشروب خوری شوهرت تو‌نمیتونی ترکش بدی هرچی هم بیشتر توخونه دعوا کنی بیشتر جذب این کارمیشه ...

توخونه نمیخوره میره پیش دوستاش براهمین میسوزم شایدکارای دیگم بکنه😧😧

بخدا هر مردی یه جور رو مخه فقط ما زنا باید یاد بگیریم بتونیم خودمون خوش باشیم با بچمون با زندگیمون ب ...

توخونه خبلی حوصلم سرمیره ازاونورم خونه مادرشوهرم نمیره میره بادوستاش مشروب خوری بعدمیگه خونه مامانم بوده

توخونه نمیخوره میره پیش دوستاش براهمین میسوزم شایدکارای دیگم بکنه😧😧

کسی که مشروب میخوره احتمالش خیلییی کمه که بره سمت مواد .چون باهم دیگه نمیسازن

مواد نئشگی داره خماری داره.مشروب مستی حالشون باهم فرق میکنه .خودت کاری نمیتونی بکنی یه نفردیگه رو بنداز به جونش