2777
2789

بستگی به بدنت داره برای اینکه بفهمی چندم تخمک آزاد میکنی یا برو سونو یا کیت بزن

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی من لتروزول و کلومیفن باهم خوردم روز  ۱۲سیکلم  یه فولی ۲۲داشتم دکتر بهم گفت اگه بگم چه روزی بیشتر استرس میگیری فقط گفت یه شب درمیان رابطه داشته باش

برای مادرشدنم صلوات میفرستی  
فولی 22که خوبه دیگه من این ماه سونو گرافی نرفتم .سیکلشون چن روزس؟

۲۸-۳۲متغییره....ولی دکترم گفت ۲۸رو در نظر بگیرم ک فردا موعدمه دل تو دلم نیست یعنی میشه بعد یکسال بی تابی مادر شده باشم

برای مادرشدنم صلوات میفرستی  
کیت زدم دیروز دوخط بود ولی پررنگ نبود دیروز تمام علایم تخمک گذاریو داشتم 

پس احتمالا داره آزاد میشه دیگه بازم امروز کیت بزن که مطمئن بشی 

درهرصورت یک شب درمیون اقدام داشته باش دیگه 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

من این ماه کلومیفن خوردم و روز ۱۴ رفتم سونو دوتا فولی ۲۵ میلی داشتم که دکتر گفت یه شب درمیون برو اقدام .سیکل پریودم قبل از مصرف کلومیفن ۲۸ روزه بوده تو این دوماه که کلومیفن خوردم شده ۳۳ روزه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
علایم تخمک گذاریتون چندم سیکلتون بود؟

همیشه چند روز وسط سیکل ترشحم زیاد میشه .همون روز چهاردهم شبش تخمدانهام تیر میکشید

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️