2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

102 بازدید | 16 پست

سلام به همه، من از هفته پیش دوشنبه تا امروز کیت مکس ۱۴ استفاده کردم و همچنان دو خطه؟! یعنی حدود یک هفته؟ از دوشنبه تا جمعه نزدیکی داشتم، کی میدونه این یعنی چی و آیا درسته این مدت مثبت بودن و اینکه ممکنه باردار باشم؟ 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه هفته که نمیتونه درست باشه کم کم با نزدیک شدن به تخمکگذاری پر رنگ میشه و بعد هم وقتی از تخمکگذاری دور بشی کم کم کمرنگ میشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه یک هفته دو خط پررنگه عادی نیست یا کیست داری یا از ماه قبل باردار بودی چون تو بارداری هم دو خط ...

کیست ندارم، تازه سونو رفتم، ماه قبل هم پری بودم! ممکنه الان باردار باشم؟؟؟

همین پروسه چند روزه هست؟

کلش یه هفته
ولی شما میگی یه هفته کاملاً پر رنگ بوده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
کیست ندارم، تازه سونو رفتم، ماه قبل هم پری بودم! ممکنه الان باردار باشم؟؟؟

اگه منظورت اینه که بعد چند روز نشون بده نه

اما وقتی بی بی چک نشون بده بارداری رو کست تخمک گذاری هم دو خط پررنگ میندازه

چون جفتشون بر اساس هورمونی کار میکنن که ساختار مشترک دارن 

کاملا پر رنگ نیست اما هاله هم نیست؛)

ببین اگه پریودت منظمه ببین ۲۸ روزه ای یا ۳۰-۳۱روزه از ۱۴روز قبل بایدشروع کنی یعنی دو هفته مونده به پری بعدیت تقریباً دو روز اول یکیش کمرنگه بعد پررنگ میشه ودوباره کمرنگ میشه
میتونی از روی درد یا ترشحت که سفید و تخمه مرغی هم هست متوجه روز تخمکگذاریت بشی

راحت ترین راهشم مراجعه به سایت دانشنامه فرزند ماشین حساب تخمکگذاریه که بهت خیلی کمک میکنه

ممنونم 

🙏🏻🌹