2777
2789
عنوان

حسود

166 بازدید | 9 پست

من موندم چرا بعضیا انقد واضح نشون میدن ک حسودن ،ی جوری میشه آدم از طرفی همش آدم می‌ترسه چشم بخوره نمیدونم تو این شرایط بودید یا نه ولی دور من زیاده، اونم برا اینکه غمامو جار نمیزنم مثله اونا،اونام فک میکنن هیچ غمی ندارم،خودم متوجه میشم دوس دارن بد بیارم 

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩

حسود رو بردن زیر زمین 

پله نداشت افتاد زمین 😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوم كردى رو اينكه كى روت حساسيت نشون ميده

سعى كن بيخيال زندگى كنى ك و ن لق بقيه و فكراشون

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
زوم كردى رو اينكه كى روت حساسيت نشون ميده سعى كن بيخيال زندگى كنى ك و ن لق بقيه و فكراشون

چش😘

اره دقيقا من دختر عموم و دختر خالم اين حوري هستن از بس حسودنا قشنگ از چشماشون جار ميزنه ولي من برعكس ...

😍👌🏻❤️

خانوما قاضی ممکنه دستور پرینت از چت تلگرام صادر کنه؟ باتوجه به اینکه سرورهاش ایران نیستن؟اصلا میشه ...

تنها برنامه اى كه تو دادگاه اعتبار داره تلگرامه 

چت ها هم همه ريكاورى ميشن تا جايى كه ميدونم

ربطى به سرور نداره خيلى راحت چتها ريكاورى ميشن با دستور قضايى

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز