2777
2789
عنوان

خیانت.. 😢😢

1969 بازدید | 25 پست

قبلا هم تایپک زدم، لطفا تایپک اولمو بخونید

دوست من قبلا با ی متاهل دوست شد زنش فهمید و تموم شد داستان , همشم بخاطر پول..

بعد با ی متاهل دیگه دوست شد اونم زنش فهمید حتی ازشون شکایت کرد

الان با متاهل دیگه دوست شده این بار اقاهه میخاد بگیرتش ، گذشتشو نمیدوونه.من حرفارو مستقیم از خودش نمیشنوم چون میدونه از کاراش بدم میاد..

ولی امشب شنیدم مرد آپارتمان گرفته و امشب دوستم رفته ایفون تصویری و لباسشویی و این چیزا انتخاب کرده ، اقاهه گفته زنش طلاق میده و گفته با تو خوشبخت میشم، در مورد سن و این چیزا رو تایپک اولمو بخونید لطفا،  الان من میدونم حتی با وجود پولدار بودن و چیزی ک میخاسته رو ب دست اورده بازم ی پسر دیگه هست ک باهاش کم و بیش در ارتباطه ب جز این اقای متاهل، اگر بار اولش بود و دختر بدی نبود زورم نمیگرفت، ما متاهلا میدونیم چقد سخته این داستان ، من تصمیم گرفتم فردا ب خانمش بگم و ی جوری ک برام شر نشه و دوستم ندونه ب همسر خانم بفهمونم ک با کی طرفه.

اگه شما بودید این زندگی نجات می دادید ؟ بنظرتون بگم یا بیخیال بشم؟ این موضوع بدجور درگیرم کرده، خانمش خیلی بچس، اخه گناهش چیه ی دختر کم سن ک زن یکی میشه الان بدون جرم طلاقش بدن، اخه بعد این مرد ایندش قرار چی بشه ، چرا وجدانش اینارو بهش نمیگع اخه؟ 😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم ب زنش بگوووو حتمااا زندگیشونجات بده

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بی خیال برات درد سرمیشه ابرو خودت میره اینجور ادمااز هیچ کاری ابا ندارن به نظرم اگه مردی نخواد زنشو این دفعه شما زندگیشون نجات بدید چند وقت بعد یکی دیگه رو پیدا میکنه اون خانم  الان بچه اس نجات پیداکنه بهتره تاچندسال دیگه بابچه

دور باش اما نزدیک من ازنزدیک بودن های دور میترسم

منم یه دوستی دلشتم نامزدشو می پیچوند و با ایمان میگم همزمان با بیش از 5 غ نفر بود با همشونم رابطه داشت نامزدش از دستش گله کرد منم گفتم چیزی تمیدونمتعقیبش کن اونم مچشو  گرفت ولی بیچاره داغون شد هیه هفته قبل عروسی بود 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
 اول مطمئن شو واسه خودت شر نشه

ب همین فکر کردم ، ب این نتیجه رسیدم خانمش ببینم و واضح بهش هر چی میدونم توضیح بدم و بهش بگم چ شری میتونه برام بشه، چون پدرم اگه بفهمه برخورد میکنه باهام، خانمش حتما میخاد بیا غوغا کنه، اقاهه ب خون من تشنه اخه بتوچه که گفتی، خانواده دوستمم حتما در خونمون از جا در میارن ک چرا ابرو دوستت بردی و کلی اتفاقای دیگه، میخام بگم ولی ب خانمش اینارو بفهمونم ک اسمی ازم نیاره و فقط بهش اعتماد کنم ولی میدونم زندگی ی زن و ی بچه رو نجات دادم کارم اشتباه نیست

منم یه دوستی دلشتم نامزدشو می پیچوند و با ایمان میگم همزمان با بیش از 5 غ نفر بود با همشونم رابطه داشت نامزدش از دستش گله کرد منم گفتم چیزی تمیدونمولی تعقیبش کن اونم مچشو  گرفت ولی بیچاره داغون شد هیه هفته قبل عروسی بود اینم  بگم بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم  . خلاصه رفت هوو یک دیگه زن اول مرده هم طلاق گرفت  

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز