2777
2789
عنوان

خب چی به شما خیلی حس خوبی میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک کردن به دیگران ( من روانشناسم تایم استراحتم یا روزایی که سرکار نمیرم همش تو نی نی سایتم فقط به ی ...

خیلی هم عااااالی مهربون جان امیدوارم همیشه خوب بمونی و شاد باشی و همینطور ک دل دیگران رو شاد میکنی خدا هم دلت رو شاد کنه خوش دل ترین

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩

چایی 

دور دور کردن با ماشین تو خیابون 

دیدن دوستای قدیمی به صورت اتفاقی 

بوی بارون بوی خاک 

درس خوندن 

کیک پختن 

تو تاریکی پای لپ تاپ نصفه شب فیلم ببینم کرم کارامل بخورم و غذاهای مونده از مهمونی همون شبو بخورم  با فیلم 😁

دوش گرفتن 

دور ریختن وسایل اضافه 

شست و شو 

و ....

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خیلی هم عااااالی مهربون جان امیدوارم همیشه خوب بمونی و شاد باشی و همینطور ک دل دیگران رو شاد میکنی خ ...

ممنونم عزیز دلم

وااای چقد انرژی مثبت دادی بهم 😍😍😍 

برات آرزوی سلامتی ، شادی از ته دل و موفقیت میکنم دوست خوبم ❤️🌹

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
ممنونم عزیز دلم وااای چقد انرژی مثبت دادی بهم 😍😍😍  برات آرزوی سلامتی ، شادی از ته دل و موف ...

قربونت قشنگم😘💖

من حموم کردنو دوست دارم مخصوصا بعد اینکه خونه رو حسابی برق انداختم 😂بعدش کرم دست و  پا و صورت بزنم ، ناخنامو لاک بزنم به موهام  سرم مو بزنم و سشوارربکشم و ببافم ، بعد بشینم با خیال راحت و تر و تمییز چای تازه دم بخورم  و خونه رو دید بزنم چقدر تمییزه و کیف کنم 😊

چایی  دور دور کردن با ماشین تو خیابون  دیدن دوستای قدیمی به صورت اتفاقی  بوی بارون ...

وای به به واقعا خوبن همشونم