2777
2789
عنوان

چرا

193 بازدید | 21 پست

قبلا تو نی نی سایت بودم اصلا نمیدونم چرا لغو کاربری شدم حالا بعد یک  سال برگشتم. هیچ کس رو نداشتم نصف شبی درددل کنم امشب با دیگه از شوهر نامردم کتک خوردم اخرین بار پارسال بود ک منو زد منم رفتم پزشکی قانونی قول داد دیگه روم دست بلند نکنه ولی زد بعدم چاقو اورد ک از خونه برم بیرون نمیدونم چرا نتونستم برم خدا مرگم بده خیلی ضعیف وبدبخت شدم راستش دلم نیومد اخه یه پسر سه ساله دارم میدونستم اگه برم دیگه هیچوقت نمیتونم برگردم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم وقتی جایی رو نداریم بریم وقتی میدونیم طلاق بگیریم وضعیت بدتر از اینم میشه باید بسازیم....همه به ی نحوی دارن زجرمیکشن توزندگی هیچکس اونجوری ک نشون میده خوشبخت نیست 

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟
باخدا  حتما ببرش پیش مشاور

جالبه همیشه اون ب من میگه دیوونه بچه ام خودش افتاد بغلش کرد میگه بهش نگفتم میزندت یه جورایی توهمیه بعدش گفت دیونه بهم منم گفتم عوضی خوت دیوونه ای ک یهو منو بالگد زد

من متنفرم از اینکه نمیتونم خودمو نجات بدم 

مطمعنن تا الان خیلی فکر کردی چیکار کنی و ب هیچجا نرسیدی...

بیا از این ب بعد تلاش کن عادت کنی....خود من ب ی حدی از بی کسی و عذاب کشیدن و بی محبتی از شوهرم رسیدم ک واقعا سنگ شدم دیدم نمیتونم چیزی رو عوض کنم دارم کنار میام واسه خودت زندگی کن....فک کن شوهر نداری عصبیش نکن و مث ی مرد خودت پشت خودت باش 

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟