elahe_banaee مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 154 عنوان خونریزی دندان 38 بازدید | 6 پست سلام دوستان دندون عقلمو کشیدم هنوز خونش بند نیومده و یکسره آبخون میده چکار کنم بند بیاد😐حالت تهوع گرفتم انقدر ابخون خوردم یا پاشدم ریختم بیرون با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️ 1398/09/24 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negarbanoooooo عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1787 عزیزم نباید تف کنی تف که میکنی بیشتر خونو میک میزنی که باعث میشه بیشتر خونریزی کنیمنم تا دو سه ریز خون میومد البته روز اول بیشتر بود
mdds عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 750 غذاهای نرم و سرد بخور مثل بستنی ماست سرد فرنی سردکامل دراز نکش...یک کم سرتو بذار بالاتف نکن...با نی چیزی نخور در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟
mdds عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 750 درضمن تانن چای به انعقاد خون کمک میکنهیه چای کیسه ای بذار تو آب رنگش برهوقتی سرد شد بذار در محل دندان کشیده شده و گاز بگیر در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟
elahe_banaee مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 154 عزیزم نباید تف کنی تف که میکنی بیشتر خونو میک میزنی که باعث میشه بیشتر خونریزی کنی منم تا دو ... نگوووووووو یعنی چندروزه😕🤢😭واویلااا نمیشه تف نکنم اخه تو دهنم جمع میشه چکارش کنم پس😶😂 با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️
negarbanoooooo عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1787 نگوووووووو یعنی چندروزه😕🤢😭واویلااا نمیشه تف نکنم اخه تو دهنم جمع میشه چکارش کنم پس😶😂 اثلا تف نکن...ادامه دار میشهچاره ای نیست قورت بده خودش بند میاد
elahe_banaee مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 154 غذاهای نرم و سرد بخور مثل بستنی ماست سرد فرنی سرد کامل دراز نکش...یک کم سرتو بذار بالا تف نکن...با ... مرسی عزیزم❤️از کمکت با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️