2777
2789
عنوان

خونریزی دندان

38 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دندون عقلمو کشیدم هنوز خونش بند نیومده و یکسره آبخون میده چکار کنم بند بیاد😐حالت تهوع گرفتم انقدر ابخون خوردم یا پاشدم ریختم بیرون 

با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بی‌خبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن تانن چای به انعقاد خون کمک میکنه

یه چای کیسه ای بذار تو آب رنگش بره

وقتی سرد شد بذار در محل دندان کشیده شده و گاز بگیر

در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟  
عزیزم نباید تف کنی  تف که میکنی بیشتر خونو میک میزنی که باعث میشه بیشتر خونریزی کنی منم تا دو ...

نگوووووووو یعنی چندروزه😕🤢😭واویلااا نمیشه تف نکنم اخه تو دهنم جمع میشه چکارش کنم پس😶😂

با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بی‌خبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️
غذاهای نرم و سرد بخور مثل بستنی ماست سرد فرنی سرد کامل دراز نکش...یک کم سرتو بذار بالا تف نکن...با ...

مرسی عزیزم❤️از کمکت