بچه های سلام ، وقتی نامزد بودم طی یک ماجرایی شب یلدای من و همسرم خراب شد و هیچ کس برای ما یلدایی نیاورد حالا انگار هر دو طرف برامون عقده شده هر کس یلدایی داره از خانوادهامون جفتمون بدمون میاد دلمون نمی خواد بریم ، بچه ها به نظرتون برا درست شدن این مشکل چیکار کنم?
خودت یه جشن دونفره بگیر و کلی خوش بگذرونید من اینکارو کردم
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
خودت یه جشن دونفره بگیر و کلی خوش بگذرونید من اینکارو کردم
والا هر سال همین کار رو می کنیم ولی باز وقتی خانواده های دو طرفمون مثلا داداش من یا خواهر من یلدایی میگیره حال جفتمون خراب می شه که چرا شب خوبمون با دختلت های خانوادهامون خراب شد و انگار برامون عقده شده
والا هر سال همین کار رو می کنیم ولی باز وقتی خانواده های دو طرفمون مثلا داداش من یا خواهر من یلدایی ...
بابا بیخیال بخدا من اصلا برام هیچییییی نیاوردن و منم اصلا برام مهم نبود
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
به نظر من دو تا جشن بگیر یکی دوتایی در منزل با تریین های خیلی قشنگ و لباس هایشیک مثلا شما از این پیرهن های شب یلدایی بپوش اتلیه عکس بگیرید همسرت اگر میتونه برات طلا یا نقره که مد شده اسمت باشه انگشتر یا گردنبند و.... بگیره و یکی دوستاتون و کسایی که در کنارشان خیلی بهتون خوش میگذره با تم یلدا و بزن و برقص و ....و عکس فیلم هاشو در اینستا و پروفایل و.... بزار کسایی که بهم زدن ببینن و خودتون هم خاطره خوبی داشته باشید
یلدا تولد منه. شوهرم شب اول یلدا نیومد خونه ما. گفتن ما رسم نداریم. پسر خالمم هست. تازه هر سال تولد ...
نم همین مسئله برام پیش اومده دقیقا... حالا یلدا برا جاریم گرفتنا فقط برا ما رسم نداشتن... امسال شب یلدا شوهر خواهرم سال اولش می خواد بیان شب خونه بابام اینا به نظرتون مننباشم بده?