2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا انقد دقم دادن حاضرم قدم ۱۶۰باشه فقط ساکت شن هردفه ک منو میبینن میزنن توو ذوقم یکی دو ساله پیش ب ...

حالا من قدم کوتاهه اطرافیا میگن قدکوتاه۱۶۳تام😞ارزوم بود ۱۷۰تابودم عشق بکن باباقدت خیلی خوبه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من پرم قدمم ۱۷۲ خودم مشکلی ندارم هردفه ک منو میبینن میگن دراز هیکلت مثه مرداس😑الان عکس میذارم چجوری ...

بزن سه نقطه زیر عکس بعدم حذفو انتخاب کن 

سه دیقه بیشتر بعدش نمیتونی حذف کنی

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
😂چته خب از توی همین تاپیک یاد گرفتم اینجوری بگم پستای قبلی رو بخون 😂خودم قدم کوتاهه

😂😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
😂چته خب از توی همین تاپیک یاد گرفتم اینجوری بگم پستای قبلی رو بخون 😂خودم قدم کوتاهه

خدا نکشدت از دست تو.

ببخشی تند حرف زدم

معذرت میخام

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
😂😂

وای دهن اون شاعری تو امضا بهش اشاره کردی سرویس 

ینی  داغون تر از اون نیس 😐😐😐

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

😂😂😂😂

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
حالا من قدم کوتاهه اطرافیا میگن قدکوتاه۱۶۳تام😞ارزوم بود ۱۷۰تابودم عشق بکن باباقدت خیلی خوبه

۱۶۳ ام خوبه کوتاه نیس این جماعت هرچی باشی ی چیزی میگن 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
وای دهن اون شاعری تو امضا بهش اشاره کردی سرویس  ینی  داغون تر از اون نیس 😐😐😐

خیلیم پرمعنا و مفهومه هرکسی نمیتونه درک کنه عمق درد شاعرو😏😂😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
۱۶۳ ام خوبه کوتاه نیس این جماعت هرچی باشی ی چیزی میگن 

اره مهم اینه ب ی ورتم نباشه😐