راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونی تنها روش باردار شدن سریع چیه؟ اینه ک اون ماه کلا بیخیال بارداری شی ،در عین ناباوری دقیقا همو ...
كاملا موافقم
من ماه اول اقدامم كلا بيخيال بودم همش ميگغتم از ماه بعد جدي اقدام ميكنم اين ماه الكي اقدام كرديم خودشم تعدادش كم بود ولي زد همون ماهم باردار شدم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
انشاالله بحق شير خوار كربلا دامن همه منتظرا سبز بشه و كسي چشم انتطار بچه نمونه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
دوستان غیر از بی بی چک و آز روش دیگه ای هست ک بفهمیم باردار شدیم یا نه!؟من تو اقدام نبودم اما پیشگیری طبیعی داشتم این ماه بعد سیکل ماهانه یه چند روز پهلوم تیر میکشید و درد خفیف داشت ک گاهی بیشتر میشد دائمی نبود میگرفت ول میکرد گاهی میزد به شکم و کمرم.بعد چند روز خوب شد که انگار معدم بهم ریخته باشه نفخ داشتم چند روز اینطور بود باز حالت تهوع داشتم البته بالا نمیاوردما اما چند روزی حالتشو داشتم و انگار نزدیک گلوم بود و میخواست بیاد بالا نمیومد!!! الان اون حالتام خوب شده و گاهی درد کمر ک نزدیک به سیکا ماهانس اومده و یکی دوروز زده بود ب کشالم!!امروزم اجابت مزاج داشتم رنگش تغییر کرد انگار سبز تیره شد(ببخشید دیگه کامل گفتم بگم شاید کسی وضعیت مشابه منو داشته باشه کمک کنه