2777
2789
یعنی شماها با این هاله باردارید

من که ازمایشم دادم بتام۷بود

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باشه هم خیلی کوچیکه ردز موعدت بزن 

اره دیگه باید یه هشت روز صبر کنم بعد بزنم هر چند که قبلاً ام برام مثبت شده بی بی چک ولی کاذب بود البته مارک روژان بود 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

کی دروز بگذره باز تکرار کن 

امروز

منم 6 روزه پرب عقب افتاد ولی بی بی همچنان منفی

برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏
منم 6 روزه پرب عقب افتاد ولی بی بی همچنان منفی

منم دوماه پیش ۵ روز عقب افتاد ولی بی بی هم مثبت کاذب شد از دادم منفی بود این دفعه که باردار بودم باز بی بی ناز میکرد کمرنگ می افتاد رفتم از دادم گفت مشکوک دیروزم تکرار کردم گفت مثبت

منم دوماه پیش ۵ روز عقب افتاد ولی بی بی هم مثبت کاذب شد از دادم منفی بود این دفعه که باردار بودم باز ...

عزیزم بارداری 

مبارک باشه ⁦❤️⁩

چند روز قبل موعد پری لکه خیلی کمرنگ اومد زود قطع شد چند روز پیشم همش احساس میکردم دارم پری میشم ولی خبری نبود ولی بی بی تا دیروز که پنجم موعد بود منفی بود امروزم نزدم

برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏