2777
2789
عنوان

کسی ب من نگفت

490 بازدید | 30 پست

مادربزرگم فوت شده دیشب مامانم بهم نگفت ک برم.موقع تشییع جنازه دختر عموم زنگ زد تا بچه هارو اماده کنم‌بریم خاک کرده بودن تموم شده بود.کلی حرص خوردم اعصابم خورد شد از دست مامانم ک ی خبرب من نمیده.

❤❤❤ریپلای❤❤❤

حیف که مادرته 

اخه مگه میشه مادر بزرگ فوت کنه ادم نگه به نوه ها 😐😐

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خاستن ناراحت نشی

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

مادربزرگ منم مرد دوماد دایی مامانم بهم خبر داد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂
الان به جای گلایه از مادرت. برای مادربزرگت قران و فاتحه بخون. امشب براش نماز شب اول بخون. براش خیرا ...

خوندم رفتم همه رو انجام دادم ولی خیلیم حرص خوردم زشت شد خب جلو عمه هام عموام 

❤❤❤ریپلای❤❤❤