2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنید.

75 بازدید | 8 پست

سلام.بچم ۳۷ روزشه.خوابش یه وقتایی سبکه یه وقتایی هم عمیق.ولی تا من میام بخوابم نمی دونم از کجا متوجه میشه و شروع میکنه به گریه کردن.دیگه از بی خوابی دارم می میرم.تورو خدا شما بگید من چیکار کنم؟از بس خستم که هرشب به یه بهونه ای با شوهرم دعوا میکنیم از وقتی که نی نی اومده

عزیزم شیرشو ک دادی و جاشم عوض کردی ی دو ساعت تحویل پدر محترمشون بدید و برید تو ی اتاق دیکه لالا کنید ...

آخه پدرش خودش کم خوابه.گناه داره.ولی شاید از این به بعد اینکارو کردم.یه مشکل دیگم که دارم اینه که خیلی زود به زود شیر میخوره.واقعا هم میخوره نه اینکه بخواد بهونه بگیره.البته این فقط مختص روزاست.شبا گشنش میشه ولی فقط نق میزنه منم راستش تنبلیم میاد بلند شم بهش شیر بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولا تا بعد از چهله یا ۴۰ روز بهتر میشه 

بعضی ها هم تا ۴ ماه و ۱۰ روز بعد به خودی خود درست میشه 

نی نی منم اینجوری بود .ولی خدا رو شکر الان ۵ ماهش هست بهتر شده .مگر دیگه خدای نکرده مریض باشه 

و خدایی که به شدت کافیست.... 
شمام به ایشون آنتراک بده عزیزم همونطوری.. یعنی بگو چند ساعت بخوابن بعد جاتونو عوض کنید. بعدم نوزاد ه ...

خدا کنه زودتر تنظیم شه خوابش.دیگه دیوونه شدم.منم خیلی خوابالو بودم آخه.تو بارداریم راحت روزی ۱۰ ساعت میخوابیدم

آره بابا ...مامانم میگه این گریه ها پارس چله هست ،😅

خدا از دهنت بشنوه.آخه بعضیا میگن بچه ما حتی تا چند سالگیم شبا تو خواب بی قراره.خدا کنه برا من پارس چله باشه