2821
2789
عنوان

دلم گرفته

180 بازدید | 18 پست

شوهرم بدون مشورت با من کل خانوادشو که پر جمعیتم هستن دعوت کرده خونمون تازه تو میوه فروشی که داره زیاد میوه میخره میگه که همه خونه ما دعوتن چون امسال ما نتونستیم بریم اونا میان به خدا دارم اشک میریزم به دلم مونده یه بارم شب یلدا بدون ناراحتی خونه بابام باشم از وقتی ازدواج کردم تو این ده سال همش شب یلداهام با خاتواده شوهرم گذشته فقط یک سال خونه بابام بودیم چون اونا یک شب قبل گرفتن دلم پره دلم خیلی گرفته تازه دعوا کردن وصحبت هم به هیچ نتیجه ای ننیرسه چون باید کلی گه نخور وفلان بشنوم واینکه خونه خودمه به تو چه وازین به بعد خانواده تو هم حق ندارن بی هماهنگی من بیان من مقصرم واقعا؟من بدم؟به خدا دارم اشک میریزم ومینویسم یعنی من بی منطقم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واسه یه همچین چیز کوچیکی اشک میریزی خواهر ..به اینش فک کن که هر سال توان مالیشو داری ومیتونی جشن بگیری پس بی خیال باش وخوش بگذرون خانوادتو هم یه وقت دیگه هم میتونی ببینی ..خوشبحالت ما که تونون شبمون موندیم حتی به جشن شب یلداهم  فکرنمیکنم چه با خانواده چه بی خانواده..به داشته هات فک کن وشاکر باش

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
کاش از چند وقت پیش گفته بودیش شب یلدا برنامه ات چیه😔

فکر میکنی براش مهمه فقط براشون نهمه که خودشون چی میخوان یه بارم سیزده بدر بود مادرشوهرم از طرف ما همه رو بیرون دعوت کرد تا یه وقت من نگم با خانواده ما بریم همه چیز برای اوناست من هیچم هیچ

فکر میکنی براش مهمه فقط براشون نهمه که خودشون چی میخوان یه بارم سیزده بدر بود مادرشوهرم از طرف ما هم ...

خدا به حق بزرگیش کمکت کنه شرایط سختیه..

ولی شما بنظرم هرچی بهش فکر کنی و ناراحت باشی بیشتر عذاب میکشی و زهرت میشه..

واسه یه همچین چیز کوچیکی اشک میریزی خواهر ..به اینش فک کن که هر سال توان مالیشو داری ومیتونی جشن بگی ...

الهی بگردم انشالله خدا زندگیتو پر از برکت ونعمت کنه و ازین به بعد سختیهای زندگیت با لطف خدا برطرف شه ولی باور کن نادیده گرفته شدن خیلی سخته من بحثم اینه منم حقی دارم نباید با منم یه مشورتی میشد آخه