2777
2789

همون ۱۱۴تاس

البته اگه تمکن مالی نداشته باشه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه ۱۱۰تاس که باید بده بقیه ام اگه داشته باشه باید بده 

اگه الکی بخواد طلاق بده و دلیل منطقی نداشته باشه هر چی تا الا. بعد از ازدواجش خریده باید نصفشو بده به خانم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

کلا مهریه فقط ۱۲۰ تا سکه پرداخت میشه حتی اگه ۱۰۰۰ تا باشه

بستگی به درامد مرد داره

اگر داشته باشه باید همه اش رو بده

یا بیشترش رو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگر کارمند دولت باشه که تا آخرشو قسط بندی میکنن. اما اگر کارش آزاده بخاطر اون ۹۰۰ تای باقی مانده زندانش نمیکنن.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نمیدن.هر چند ماه یه سکه.که تا سکه هارو نده میتونه طلاق نده. اونوقت میبینه چند سال گذشته و چندتا سکه ...

همینه...چی همه پول وکیل هم میدی هیچی به هیچی.....ولی عروس خاله من دو سال عقد بودن کلا۷ما زندگی کردن زنش طلاق گرفت...جالبه نفقه دوران عقدش دورانی که تو خونه مرد بوده کار کرده رو هم گرفت داره میگیره...سکه رو هم دوماهی یکی نمیدونم چکار کرده شاید قانون رو بلده پسر خالم اه نداره