2777
2789

تب داشت مخصوصا شب ها 

بدن درد هم داره 

آخرش هم سرفه می کرد

خیلی بی حال بود چشم هاش بی حال یه جایی رو نگاه می کرد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تب داشت مخصوصا شب ها  بدن درد هم داره  آخرش هم سرفه می کرد خیلی بی حال بود چشم هاش بی ح ...

ابریزش بینی نداش؟ استفراغ چی؟ سرفه خشک یا خلط دار

ان شاءالله که زود خوب شه

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابریزش بینی نداش؟ استفراغ چی؟ سرفه خشک یا خلط دار ان شاءالله که زود خوب شه

کم  داشت آبریزش بینی . سرفه هم خشک بود .

شکر خدا استفراغ نداشت فقط همش می گفت دلم درد می کنه که دکتر گفت ویروسیه و دی سیکلومین داد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ابریزش بینی نداش؟ استفراغ چی؟ سرفه خشک یا خلط دار ان شاءالله که زود خوب شه

ممنون بهتره الان ❤

• بیماری آنفلوانزا در کودکان و نوزادان بسیار شبیه به علائم بیماری سرماخوردگی هستند با این تفاوت که سرعت اثر و شدت این علائم بسیار بیشتر از بیماری سرماخوردگی است. اگر کودک زیر دوسال یا نوزاد شما به یک یا چند مورد از موارد زیر دچار شد، حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید.
  • اگر کودک زیر دو سال یا نوزاد شما به صورت ناگهانی به تب ۳۸ درجه سلسیوس یا بالاتر دچار شد.
  • در صورت مشاهده علائم آبریزش بینی همراه با سرفه و مشکلات تنفسی و تنفس سخت .
  • اگر نوزاد شما به صورت عادی بیدار نشد و پس از بیداری مثل قبل با شما ارتباط برقرار نکرد. ادامه مطلب .....