ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 عنوان تاخیر در پریود 232 بازدید | 37 پست سلام خانوماااا ۲۲ این ماه باید پری میشدم هنوز نشدم بی بی چک زدم منفی بود ولی علائم پری رو دارم پس چرا نمیشم😭😭😭😭😭دوس دارم باردار بشم ☹دلم نی نی میخاد 😔 خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪 1398/09/24 | 11:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 باردارم ک باشی باز علائم پری رو داری جوری ک میگی الاااانه بشم😁 همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
reyyhaan عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 33284 همش دو روز گذشته دوست عزیز برای بیبی عجله نکنبین ۵ تا ۱۲ روز بعد از موعد نشون میده تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
kوm عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 311 منم ۲۲بودم نشدم ولی بی بی هم نزدم مبخام چندروز بگذره نشدم بعد بزنم .ان شالله باردارباشی شاید زود بی بی زدی کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 علائمت چیه؟ دلدرد کمر درد خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 منم ۲۲بودم نشدم ولی بی بی هم نزدم مبخام چندروز بگذره نشدم بعد بزنم .ان شالله باردارباشی شاید زود بی ... خدا کنه🙇♀️🙇♀️🙇♀️ خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
تومبون عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9568 چه جالب منم موعدم ۲۲ ام بود نشدمالانم اومدم آزمایش خون دادم منتظر جوابشمان شاءالله تو هم بارداری عزیزم
دختر_آتیش_پاره عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 540 دلدرد کمر درد علائم من اینا بودن👇🏻 چند روز قبل پری یکم دل درد درد قاعدگی که یهو بیاد و یهوام تموم شه وحس پری ترشح لوسیونی رقیق ❁◕ ‿ ◕❁
kوm عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 311 چه جالب منم موعدم ۲۲ ام بود نشدم الانم اومدم آزمایش خون دادم منتظر جوابشم ان شاءالله تو هم بارداری ... من فعلا صبر کردم بزور تحمل میکنم 😉 ببینم خداچی میخواد ان شالله اونایی که منتظرن باردارباشن منم باردارباشم کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 چه جالب منم موعدم ۲۲ ام بود نشدم الانم اومدم آزمایش خون دادم منتظر جوابشم ان شاءالله تو هم بارداری ... ان شاالله🙇♀️🙇♀️ خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
kوm عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 311 چه جالب منم موعدم ۲۲ ام بود نشدم الانم اومدم آزمایش خون دادم منتظر جوابشم ان شاءالله تو هم بارداری ... جوابشو زود بیا بگو عزیزم کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 من فعلا صبر کردم بزور تحمل میکنم 😉 ببینم خداچی میخواد ان شالله اونایی که منتظرن باردارباشن منم بارد ... انشالله خدا دامن همه اونایی که منتظرن سبز کنه🙇♀️ خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
ماری۶۸۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1318 علائم من اینا بودن👇🏻 چند روز قبل پری یکم دل درد درد قاعدگی که یهو بیاد و یهوام تموم ... منم دقیقا همین علائمو دارم خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇♀️🙋♀️👨👩👧👪
kوm عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 311 دلدرد کمر درد منم یکم این حالتهارو دارم هی میترسم بشم 😊 کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤