2777
2789
عنوان

خسته شدم😭😭

337 بازدید | 22 پست

الان خونه داغون منم شروع کردم به تمیز کردن یعنی قشنگ زیر و بم اتاق خواب تمیز کردم ولی خسته شدم و هنوز کلی کار دارم😭

چرا آخه اینجوری کلی زحمت می کشی تمیز کنی باز یک ساعت همه چی بهم‌می ریزه

🤣🤣🤣اتاق منو هروقت تمیز میشه حس میکنم رفتم توی یه دنیای دیگع

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که یه ساعت تمیزنمیمونه دخترم بهم میریزه منم خسته میشم دیروز همه روازبالاتاپایین تمیز مرتب کردم الان نمیشه نگاه کرد😢

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خیلی بده حالت، خدایی درکت میکنم، کل عمر مرتب بودن خکنه ی منم یه ساعته

باور کن گاهی دوست ندارم هیچ کاری کنم که خونخ کثیف نشه...تازه دونفریم بچه داشته باشیم فکر کنم که دیگه ۲۴ ساعت باید کار کنم

فقط یه عکس ازمبل نگاه کن

وای من همسرم اینجوری وقتی می یاد همه لباسا می ذاره رو مبل البته این سری جالب بود من لباسم چون یک ساعت دیگه می خواستیم بریم گذاشتم تو پذیرایی کلی غر زد😅😅

خسته م اصلا برا خودم وقت ندارم بعضی وقتادلم برامجردیام تنگ میشه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

ماهم دو نفریم منم بعضی وقتا مثل الانه تو بی حوصله میشم ولی نمیزارم خیلی طول بکشه زود به خودم میام ... امروزم قبل اومدن به سر کار بیدار شدم خونمو مرتب کردم جارو و طی و سرویس بهداشتی رو هم شستم گازمم پاک کردم ... ناهارمم امادس برا ظهر کاری ندارم ... توعم یکم استراحت کن باز شروع کن 

دخترت چند سالش عزیزم

چهارسال ۹ماهشه دیوانه م کرد بهش میگم جمع کن میگه باشه جمع میکنه بازمیریزه یعنی بعضی وقتامهمون سرزده میادآب میشم به خدا

باور کن گاهی دوست ندارم هیچ کاری کنم که خونخ کثیف نشه...تازه دونفریم بچه داشته باشیم فکر کنم که دیگه ...

🤣🤣🤣 من دوتا بچه کوچیک دارم، تیمی عملیات میکنن، یکیشون حواسمو پرت میکنه اون یکی تخریب میکنه، یعنی ۵ دقیقه کافیه اتاقشونو به افتضاح بکشن . من حساسیتم کم شده از بس رنگ و وارنگ از این دوتا دیدم

ماهم دو نفریم منم بعضی وقتا مثل الانه تو بی حوصله میشم ولی نمیزارم خیلی طول بکشه زود به خودم میام .. ...

اخه می دونی همسرم نیست برای همین بیشتر انگار بی انگیزه ام

دیروز رفت ماموریت منم از دیروز همینجوری بی حال دیگه صبح کلی سر خودم غر زدم پاشدم ...اره یه ذره جون بگیرم میرم سراغ بقیه نامرتب بودن اطرافم حالم بد می کنه

وگرنه وقتی کارش همین جا بود هر چقدر هم بی حال بودم کارام قبل اومدنش انجام می دادم