2789
مواد غذایی گرم بخورین حالتون بهتر میشه صبح ها عسل و سیاه دانه بخورین، اون ویتامین د3 رو هم بخورین، د ...

راستی ویتانین دی هم امپول زدم هم گاهی قرصشو میخورم.پروپرانول قدیما میخوردم حدود ۱۰ سال پیش.اما الان فریتین خونم پارسال ۱۰ بود ۶ماه خوردم نامرتب ولی رفتم دکتر خون بهم دوباره همون قرص فروس فروت رو داد گفت هر روز بخور الان دوماهه دوباره میخورم ولی تغییری نکردم.از خستگی زباد هیجکاری نمیتونم بکنم کاشکی خوب بشم😭

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راستی ویتانین دی هم امپول زدم هم گاهی قرصشو میخورم.پروپرانول قدیما میخوردم حدود ۱۰ سال پیش.اما الان ...

آزمایش کم خونی اینا دادین؟ 

برای کم خونی راه حل هست نوروبیوم و ب12، خلاصه اینکه اول ورزشی چیزی شروع کنین که حال روحتون بهتر شه، و بعدش هم یه ویزیت متخصص خون و مغز و اعصاب حالتون رو بهتر و بهتون اطمینان میدن ازین فکرا

آزمایش کم خونی اینا دادین؟  برای کم خونی راه حل هست نوروبیوم و ب12، خلاصه اینکه اول ورزشی چیزی ...

الان اگر هستید آزمایش پارسالمو میزارم گفت کم خونیت اونقدر نیست دارم هر روز قرص میخورم تاحالا دیگه باید رفع شده باشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
آزمایش کم خونی اینا دادین؟  برای کم خونی راه حل هست نوروبیوم و ب12، خلاصه اینکه اول ورزشی چیزی ...

هم متخصص خون رفتم هم مغزو اعصاب

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
الان اگر هستید آزمایش پارسالمو میزارم گفت کم خونیت اونقدر نیست دارم هر روز قرص میخورم تاحالا دیگه با ...

هروقت دوست داشتید بفرستید، اگر اینجا نبودم، پیام بفرستید میبینم ولی وقتی دکتر خودتون باهاش اوکی بوده شمام وسواس نداشته باش، یه وقتایی بدن خودشو به مریضی میزنه ولی سالم سالمخ

شماکه از منم سالم‌ترین چرا عیب تراشی میکنین، از لحاظ روحی بهم  ریخته اید. اگر تو ازمایش بعدی پایین بود که نیست چون خیلی جزییه اصلا حساب نمیشه یه آمپول ب12 بزنین، کلا بهتون انرژی هم میده