2789

عصبی شدن گرما خستگی غذاهای طبع سرد خوب نیس برا این بیماری

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم  چند وقته متوجه شدی

۳ساله خسته ام یکسال شدت گرفته گز گز دارم گاهی بعصی وقتا کف پاهام داغ میشد خستگی دارم که درمان نمیشم کلی .فکر میکردم چشمام تار میلینه رفتم معتبنه چشم گفت نمره نداره چشمت.قرص اهن خوردم باز خوب نشدم یه دکتر مغز و اعصاب رفتم فقط چون گفتم جدیدا خیلی عصبی شدم و به نور و صدا حساسم گفت افسرده ای .اخه این چه افسردگیه که احساس ضعف بهم میده جون ندارم کار کنم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
۳ساله خسته ام یکسال شدت گرفته گز گز دارم گاهی بعصی وقتا کف پاهام داغ میشد خستگی دارم که درمان نمیشم ...

شما هیچ  ربطی به ام اس ندارین علائمتون و فقط عصبی هست تمام اینا، ویتامین D3 پنجاه هزار هفته ای یه دونه بخورین به رفع بی حالیتون کمک میکنه، دارویی برای آرامشی کف پا بهتون ندادن؟ گاباپنتین300 داغی و گز گزتون رو حل میکنه

شما هیچ  ربطی به ام اس ندارین علائمتون و فقط عصبی هست تمام اینا، ویتامین D3 پنجاه هزار هفته ای ...

نه هیچی فقط فلوکستین و چندتا داروی تقویتی.اصلا روم فایده نداره .اینقدر قرص اهن منیزیوم روی ویتامین دی هرچی که فکر کنی خوردم سر سوزن انرژی ندارم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه هیچی فقط فلوکستین و چندتا داروی تقویتی.اصلا روم فایده نداره .اینقدر قرص اهن منیزیوم روی ویتامین د ...

مواد غذایی گرم بخورین حالتون بهتر میشه صبح ها عسل و سیاه دانه بخورین، اون ویتامین د3 رو هم بخورین، در مواقع سوزش و گزگز اگر خواستین با پزشکتون مشورت کنین و گاباپنتین300 بخورین، نیاز نیست مرتب بخورین، و پروپرانول20 هم به رفع اضطرابتون کمک میکنه و کمتر هم فکرو خیال کن. دکترت هم عوض کن یه متخصص مغز و اعصاب بری اینا رو بهت میده

مواد غذایی گرم بخورین حالتون بهتر میشه صبح ها عسل و سیاه دانه بخورین، اون ویتامین د3 رو هم بخورین، د ...

یه مدت رژیم طب سنتی با مواد گرم گرفتم باعث شد معده درد بگیدم در حد مرگ وقتی ول کردم خوب شدم. سیاه دانه و عسل و مصطکی و زنیان باهم میخوردم صبحانه هم ارده و شیره.ماست و شیر و لبنیات و خیار گوجه هم نمیهوردم ولی پدر معدم دراومد.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
یه مدت رژیم طب سنتی با مواد گرم گرفتم باعث شد معده درد بگیدم در حد مرگ وقتی ول کردم خوب شدم. سیاه دا ...

زیاده روی در هر چیزی خوب نیست، دم نوش بخورین شبی یه لیوان با عسل کافیه هم گرمه هم آرامبخش اینو امتحان کنید

اسطوخودوس، افتیمون، گل سرخ، بهار نارنج و بادرنجبویه، با یه ق عسل