2821
2789

ورزش
گردش با دوستات
درست کردن غذاهای جدید

پختن کیک

نقاشی کردن

حرف زدن با یکی 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ورزش گردش با دوستات درست کردن غذاهای جدید پختن کیک نقاشی کردن حرف زدن با یکی 

حرف زدن که نمیشه خونه مادر شوهرم میشینم اونم میگه من میخوام بفروشم برم ی جا دیگه اونم اگه بفروشه من نمیدونم کجا برم  رفتاراشم که دیگه 

حرف زدن که نمیشه خونه مادر شوهرم میشینم اونم میگه من میخوام بفروشم برم ی جا دیگه اونم اگه بفروشه من ...

حتی ذره ای به خونه فک نکنین
اصن اینجوری بگم که بی خونه نمیمونی
در مورد رفتارهاشم اینجوری ببین که عادتشه
اما تو مهربون باشه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
حتی ذره ای به خونه فک نکنین اصن اینجوری بگم که بی خونه نمیمونی در مورد رفتارهاشم اینجوری ببین که عاد ...

گاهی اوقات فک میکنم خیلی فقیرو بدبختم 😢😢دیشب دیگع افتادم گریه

حتی ذره ای به خونه فک نکنین اصن اینجوری بگم که بی خونه نمیمونی در مورد رفتارهاشم اینجوری ببین که عاد ...

اخه خودش روستا زندگی میکنه میگه تو بیا روستا من برم شهر من دوس ندارم روستا پولم که نیست برم خونه اجاره کنم قیمتا بالا 😢😢😭😭😭😭

گاهی اوقات فک میکنم خیلی فقیرو بدبختم 😢😢دیشب دیگع افتادم گریه

این فکرا دست آدم نیست و میاد توی ذهن
اومدنش دست ما نیست اما نگه داشتنش دست خودمونه

بذار بیان مثه فیلم تماشا کن و تیو ذهنت برای خودت چیپس و خوراکی و  تخمه و اینا هم داشته باشه همینجوری که این فکرارو تکاشا میکنی مشغول خوردن هم باش گاهی بعضی قسمت هاشو برای خودت خنده دار کن و در آخر تلویزیون ذهنت رو خاموش کن و بذار اون فکر ها برن تموم شن 

اخه خودش روستا زندگی میکنه میگه تو بیا روستا من برم شهر من دوس ندارم روستا پولم که نیست برم خونه اجا ...

روستا که جای بدی نیست
بازگشت آدم در دل طبیعت
ولی خب برای هر کسی راحت نیست
باید حس نوستالژیک داشته بشی بری روستا
اما مطمئن باش همه چی درست میشه

روستا که جای بدی نیست بازگشت آدم در دل طبیعت ولی خب برای هر کسی راحت نیست باید حس نوستالژیک داشته ب ...

روستامون عینه شهره ولی هوای الود داره کارخونه کنارشه 

روستامون عینه شهره ولی هوای الود داره کارخونه کنارشه 

خب دیگه پس مسئله ای نیست
برای هوا هم این روزا کجا خوبه آخه؟

خب دیگه پس مسئله ای نیست برای هوا هم این روزا کجا خوبه آخه؟

نمیدونم هر وکری که میکنم میبینم شهر همه چیش بهتره  امکانات بیشتره  روستامون همه جنیناشون  سقط میکنن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز