گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 عنوان شربت ایمنیوس کسی مصرف کرده؟؟ 209 بازدید | 25 پست من سیستم ایمنیم ضعیف شده بود دکتر برام تجویز کرداشتها آوره؟؟؟برای ریزش موهم تاثیر داره؟؟؟من یک هفتس میخورم همش گشنمه کلافه شدم عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی 1398/09/24 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_محمدمعین عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4806 چون زینک داره اشتها آوره از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
ساچلاری عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 931 دکتر واسه پسرم تجویز کرده بود ،خیلی خوب بود تاهروقت میخورد تو مدرسه سرمانمیخورد یعنی از کسی نمیگرفت امسالم خریدم ولی اشتهاشو زیاد نکرده اصلا
maman_parsaaa عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3846 منظورتون ایموئنس هست ؟همون که جعبه سورمه ای داره و بطری قهوه ای تیره و محلول داخلش هم قهوه ای رنگ هست ؟اگه اینه بله عالیه
مامان_محمدمعین عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4806 منم یکروز درمیون میخورم فصل پاییز و زمستونسه ساله اینکارو میکنم از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 منظورتون ایموئنس هست ؟ همون که جعبه سورمه ای داره و بطری قهوه ای تیره و محلول داخلش هم قهوه ای رنگ ... اره عزیزم دقیقا همینه من وقتی دستم میبرید یا جاییم زخم میشه حتی خراش کوچیکم باشه جاش میموند ریزش موهم پیدا کرده بودم نمیدونم تاثیر داره حالا اخه خیلی گشنم میشه عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
مامان_محمدمعین عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4806 بله برای ریزش مو هم مفیدواقع میشه چون روشو بخونی متوجه میشی ویتامین های گروه B رو داره از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 منم یکروز درمیون میخورم فصل پاییز و زمستون سه ساله اینکارو میکنم من روزی دو قاشق دارم میخورم یعنی زیاده؟؟ عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
maman_parsaaa عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3846 اره عزیزم دقیقا همینه من وقتی دستم میبرید یا جاییم زخم میشه حتی خراش کوچیکم باشه جاش میموند&n ... خانمی این شربت عالی هست استفادش کن البته از دکترت بخواه قرص ویتامین هم براتون بنویسه من یه قرص ویتامین که البته مجموعه ای از ویتامین هاست میخورم عالیه البته منم سیستم ایمنی بدنم بسیار پایین بود ولی این قرص واسم معجزه کرد
گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 دکتر واسه پسرم تجویز کرده بود ،خیلی خوب بود تاهروقت میخورد تو مدرسه سرمانمیخورد یعنی از کسی نمیگرفت ... مثل اینکه من بیشترین تاثیرشو رو اشتهام گذاشته عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 خانمی این شربت عالی هست استفادش کن البته از دکترت بخواه قرص ویتامین هم براتون بنویسه&n ... اسم قرص چیه گلم؟؟ عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
ساچلاری عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 931 مثل اینکه من بیشترین تاثیرشو رو اشتهام گذاشته چه بد،من فقط از بوش بدم میاد پسرم میخوره ولی من نمیتونم بوشو تحمل کنم
maman_parsaaa عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3846 اسم قرص چیه گلم؟؟ میلوایدولی حتما به دکترت بگو البته من فردا وقت دکتر دارم سری قبل گفت این سری داروهام رو قویتر میکنه
گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 چه بد،من فقط از بوش بدم میاد پسرم میخوره ولی من نمیتونم بوشو تحمل کنم ارره دقیقا بوی قطره اهن بچه هارو میده ولی من مجبورم بخورم دیگه عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
گندم۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 315 میلواید ولی حتما به دکترت بگو البته من فردا وقت دکتر دارم سری قبل گفت این سری داروهام رو قوی ... عزیزم ببخشید زیاد ازت میپرسم بنظرت ممکنه استرس ادمم کمتر کنه؟؟نمیدونم چرا خیلی امید دارم به این شربت😀😀😀😀😀 عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی