2789

من ک بش اعتقاد ندارم

ب نظرم مسخره بازیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يك سايت عباس منش هست ، دختر توش نوشته بود من خيلي فك ميكردم زشتم ولي يك مدت تصميمم كرفتم همش بخودم بكم خوشگل وسعي كنم خودمو خوشگل ببينم ، بعد از يك مدت همه بهم ميكفتن چه خوشكل شزي،،،، منم نميدونم واقعا قانون جذب هست با نه

هیچی با تلقین الکی بدست نمیاد

تلاش  و باور میخواد، 

اما به این اعتقاد دارم انرژی منفی بدی  و باور داشته باشی که اتفاق بدی میوفته واقعا کارا گره میخوره

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
هیچی با تلقین الکی بدست نمیاد تلاش  و باور میخواد،  اما به این اعتقاد دارم انرژی منفی بد ...

نميدونم والا اين سايت ميكه اكر هر ارزوي داشتي و واقعا هروز با ايمان كامل باور كني همون لحظه بهش رسيدي بهش ميرسي ، مثل دروغ توجه كردي بيشتر مواقع دروغاي ادم درست  در مياد

قانونً  راز يا قانون جذب ، اينكه به هرچي فك كني فركانسشو ميفرستي وجذبش ميكني سايت عباس منش و بز ...

بله این درسته و واقعیته

ولی تااینجادرسته  ازاینجابه بعده که توهمات میاد،دروغ ومسائل دیگه    اینودرمورد مدعیان گفتم

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉