2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود 

تا قبل از ۵ سالگی و رفتن به مهد! 

من روی این خیلی تاکید دارم. جدا کردن بچه ها از همون اول اصلا کار درستی نیست به هیچ عنوان! 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
پس چه جوری بهشون شیرمیدادین نصف شبا

من فقط بچه ی اولم تا صبح هر یه ساعت شیر می‌خورد، ک میرفتم میدادم دوباره برمیگشتم، دومی تقریبا دو بار تا صبح شیر می‌خورد و سومی بعضی شبا یه بار و بعضی شبا هیچی

💗💗💗
بنظرم باید از ۳ ماهگی کم کم جدا بشن تا ۶ ماهگی دیگه کاملا جدا باشن

😐😐😐سه ماهگی!!!! خیلی زوده که. من بچم سوم دی سه ماهش میشه اصلا نمیتونم جداش کنم که. اکثر وقتا یهو تو خواب سرفه میکنه یا یکم استفراغ. حواسم باید بهش باشه

من یه مدت توی دوسالگی جدا کردم دیدم شبها پتوشو کنار میندازه و دل و رودش زیاد سرما میخورد دوباره اوردمش پیش خودم تا امسال جداش کردم توی سن پنج سالگی 

اونم به تدریج یعنی اول توی اتاقش میخوابیدم وبعد یه مدت میرفتم اتاق خودم نصفا شب اگه بیدار میشد وداد میزد کجایی بهونه میاوردم که کمرم درد کرده ورفتم روی مبل یا رفته بودم اب بخورم وبعد یه مدت دیگه عادت کرد تا صبح با خیال راحت میخوابید

مگه میشه دخترمن شب تا صبح اکثرا بیداره همشم شیرمیخواد...این طوری نمیشه که

چرا، من همین کارو کردم، توضیح دادم، بچه اولم یه ساعت یه بار شیر می‌خورد میرفتم بهش میدادم و برمیگشتم دومی یکی دوبار پا می شد و سومی یا هیچی یا یه بار

💗💗💗

من ۲سالگی جداکردم اوایل میترسیدولی نمیذاشتم بیاداتاق ماخودم یاشوهرم میرفتیم کنارش میموندیم تابخوابه بعدکه خوابش عمیق میشدمیومدیم سرجای خودمون تومسافرت ومهمونی هم دورترازمن میخوابید

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
😐😐😐سه ماهگی!!!! خیلی زوده که. من بچم سوم دی سه ماهش میشه اصلا نمیتونم جداش کنم که. اکثر وقتا یهو ...

گفتم که کامل بشه ۶ ماهگی یعنی از سه ماگی شروع کن کم کم از کنار جای خودت ببرش اونطرف تا سه ماه این روند زمان ببره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی