2777
2789
عنوان

دخترم

121 بازدید | 9 پست

بچه ها چن روز پیش دخترم مریض بود بردیمش دکتر تبم کرده بود داروهاشو که بهش دادم خوب شد ولی الان دوروز هی دلش میخواد فقط بخوابه در صورتی که قبلا فقط شبا میخوابید الان در طول روز دو سه بار می خوابه چیکار کنم خیلی نگرانم خواهشا کمک کنین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خاطر داروهاشه

نه از وقتی دیدم اینجوریه دیگه ندادم بهش 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
شاید ضعیف شده یه دکتر بری خیالت راحت میشه

آره اتفاقا یه ماهی بود چیزی نمی خورد دکتر شربت اشتها اور داد ولی بازم خوب نشد این چن روزم خیلی ضعیف شده راستش می ترسم ببرمش دکتر

آره اتفاقا یه ماهی بود چیزی نمی خورد دکتر شربت اشتها اور داد ولی بازم خوب نشد این چن روزم خیلی ضعیف ...

آخی عزیزم. نگران نباش انشالله مشکلی نیست 

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی
آخی عزیزم. نگران نباش انشالله مشکلی نیست 

ممنونم باز تو اومدی یکمی باهات حرف زدم آروم شدم تو رو خدا دعا کن خوب شه

ممنونم باز تو اومدی یکمی باهات حرف زدم آروم شدم تو رو خدا دعا کن خوب شه

خواهش می‌کنم عزیزم حتما. همه بچه‌ها همچین دورانی رو دارن مطمئن باش به زودی همون نی‌نی شیطون همیشه میشه

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی
خواهش می‌کنم عزیزم حتما. همه بچه‌ها همچین دورانی رو دارن مطمئن باش به زودی همون نی‌نی شیطون همیشه می ...

ایشالله

😘😘😘😘