2777
2789
عنوان

لطفا بیایین🙏🙏🙏

36 بازدید | 6 پست

سلام خانوما یه مشکلی دارم میخوام برم دکترزنان نمیدونمم کدوم خوبه تازگیا دخترعمه شوهرم بچش بدنیااومده بهم میگه ک ازاون بپرس ببین دکترش کی بوده توهم برواونجا چون توشهراونازندگی میکنیم منم میگم ازش بپرسم فکرمیکنن میخوام باردارشم وازالکی یه فکرایی میکنن یامثلا میگن مشکلی چیزی داره ها براهمون موندم بنظرتون چجوری ازش بپرسم ک فکرای دیگه ای نکنن؟میخوام امشب بهش پیام بدم چی بگم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

نیستین؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بهتره تو همین نی نی سایت یا اینیستاگرام بپرسی و دکتر خوب تو شهرتون پیدا کنی ، به قول تو ممکنه ...

شوهرم نمیفهمه ک همش میگه یاازاون بپرس یاازهمکارام بپرسم هوووف

خب بزار از همکاراش بپرسه ، کدوم شهری؟ 

کرج