adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 عنوان لطفا بیایین🙏🙏🙏 36 بازدید | 6 پست سلام خانوما یه مشکلی دارم میخوام برم دکترزنان نمیدونمم کدوم خوبه تازگیا دخترعمه شوهرم بچش بدنیااومده بهم میگه ک ازاون بپرس ببین دکترش کی بوده توهم برواونجا چون توشهراونازندگی میکنیم منم میگم ازش بپرسم فکرمیکنن میخوام باردارشم وازالکی یه فکرایی میکنن یامثلا میگن مشکلی چیزی داره ها براهمون موندم بنظرتون چجوری ازش بپرسم ک فکرای دیگه ای نکنن؟میخوام امشب بهش پیام بدم چی بگم؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/09/23 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 نیستین؟؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
mmmagiii عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 424 بنظرم بهتره تو همین نی نی سایت یا اینیستاگرام بپرسی و دکتر خوب تو شهرتون پیدا کنی ، به قول تو ممکنه فکرای دیگه کنه
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 بنظرم بهتره تو همین نی نی سایت یا اینیستاگرام بپرسی و دکتر خوب تو شهرتون پیدا کنی ، به قول تو ممکنه ... شوهرم نمیفهمه ک همش میگه یاازاون بپرس یاازهمکارام بپرسم هوووف بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
mmmagiii عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 424 شوهرم نمیفهمه ک همش میگه یاازاون بپرس یاازهمکارام بپرسم هوووف خب بزار از همکاراش بپرسه ، کدوم شهری؟
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 خب بزار از همکاراش بپرسه ، کدوم شهری؟ کرج بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
mmmagiii عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 424 کرج خب کرج که خوبه یه عالمه دکتر خوب ریخته از نی نی سایت پیدا کن حتی مینونی تهرانم بیای