2777
2789

بستگی داره چند نفر باشین

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

از نظر منو خانوادم تو تهران بالای ۳۰ تومن

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30میلیون😌

گُفتی "بِگو کِه با کِه خوشی دَر نَبودِ مَن"                                   گُفتَم " بِه جُز تـــــ❤️ـــــو نَدارَم                                                    حَسودِ مَن"

۳۵

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
از نظر منو خانوادم تو تهران بالای ۳۰ تومن

البته ملک و املاک و خونه و ماشین هم داشته باشه

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    
مثلا دونفر با دو بچه

بستگی به شهرم داره😁اگه تهران باشید ۴ نفر بالای ۲۰ میلیون😑شهرای دیگه ماهی ۱۵ ، ۱۶ 

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉

همه چی خوبشو داشته باشن،با ماهی ۳۰ تومن

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....