2777
2789
عنوان

آلگومد =پلی کیستیک

8283 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها خوبید  یه سوال دارم این قرص  آلگومد ک جلبک دریایی  آیا تاثیری  روی  کیست تخمدان پلی  کیستیک هم میزاره !؟

خسته شدم دلم بچه میخواد اما این کیست تخمدان پلی کیستیک ک یه عذاب شده برا من نمیزاره   

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم نمیدونم من ۵ ساله این طوریم دیگه میخوام iui کنم

منم خسته شدم ان شاءالله ک جواب  میگیری عزیزم 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
اضافه وزن داری .؟

اره ۸۳ بودم الان شدم ۷۶  ولی  رو همین وزن ثابت موندم 

چاقی شکمی باعث پلی کیستیک میشه.   یه مدت دیگ رژیم یا ورزش کن حتما: نتیجه میگیرس عزیزم

بخدا از بس رژیم گرفتم دیگ  از غذا بدم میاد ورزش  میرم  ولی  بچه نمیاد،  همش استرس  دارم سر هر چیزی با شوهرم بحث  میکنم همشم بخاطر بچه س  ک فکرمو درگیر کرده 

چند وقته اقدامی ؟ مشکلت تنبلی شدید فقط ؟

یک ساله اره فقط همین پلی  کیستیکه فقط همین 

برای پلی کیستیک پنج انگشت میگن خوبه ، به گیاه نازایی هم معرف تلخ و بد بو ولی هر روز دم کن بخور ، و ...

مرسی  عزیزم حتما 

سلام الگومد براتون تاثیر داشت؟

سلام نه تاثیری  نداشت متاسفانه