2777
2789

غربالگریمو بردم دکتر گف ntخوبه ولی free B_hcg بالاست باید غربالگری دومم بری الان تو نی نی سایت واس چندتارو خوندم ترس برم داشت کسی بوده اینجوری بعد بفرستنش امینو سنتز؟؟توروخدا اگ میدونین بگین بارداری اولمه حالمم بده استرس گرفتم😰😰😭😭😢😢

من تجربه بالا بودن اینو نداشتم اما ان تی بالا بود و غربالگری های ریسک بود که خداروشکر آمینوشدم خوب بود...فک‌نکنم به آمینو نیازباشه...اگرم بود استرس نداشته باش ۹۸درصد بچه ها هیچ مشکلی ندارن

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه چی رفتم غیر از امینو اخرش گفت چیزی نیس همه چی نرماله این چیزا نمیدونم چیه جدیدا من بچه اولم ا ...

ینی شمام بالا بود گفتن غربالگری دومو برو رفتی گفتن نرماله؟؟

ینی شمام بالا بود گفتن غربالگری دومو برو رفتی گفتن نرماله؟؟

بچه ی اولتونه من ۱۸ هفته سونوم مشکل داشت ۲۴ هفته بازم رفتم سونو و اکو قلب جنین و سل فری هم که ۱۴ هفته رفتم ولی خدارو شکر گفتن چیزی نیس

بچه ی اولتونه من ۱۸ هفته سونوم مشکل داشت ۲۴ هفته بازم رفتم سونو و اکو قلب جنین و سل فری هم که ۱۴ هفت ...

اره بچه اولمه  ،نع من سونوم خوبه nt مم گف خوبه فقط گفhcgبالاست باید غربالگری دومم بری،انشالله ب سلامت بغلش کنی عزیزم