2777
2789
عنوان

سیسمونی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی داشتم فروختیم ماشین گرفتیم 

خدا بزرگه عزیزم..من خودم الان ماه ۸ هستم هنوز وسیله هامو  به خاطر پول کامل نکردم خیلی چیزا رو حذف کردم چون هم جا نداشتم هم ضروری نبود

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
یه چیزی بگم مگه چشم رو چشمی که اون جهاز داره نیاز من سیسمونی ندارم میگن نداده بهش هیچ وقت سیسمونی با ...

جهاز منو هنوزم تو فامیلشون میگن انقد پروپیمون بود هرکی میومد عکس میگرف 

ولی الان متاسفانه پدرم فوت شده و مادرم دستش خالیه .از یه طرفم خانواده همسرم آبرو برن .میدونم اگه نگیریم آبرومونو میبرن

چقدر میتونی هزینه کنی برای سیسمونی  چقدر مادرت میتونه هزینه کنه  با یه تومن میتونی جمعش ...

بله میشه ولی اونموقع تا عمر دارم باید سرکوفت بشنوم ازشون 

همسرمم اصلا ب روی خودش نمیاره ک بچه ماست وظیفه مادرم نیس وسیله بگیره براش 

جهاز منو هنوزم تو فامیلشون میگن انقد پروپیمون بود هرکی میومد عکس میگرف  ولی الان متاسفانه پدرم ...

بزار آنقدر بزن تا خسته بشن 

دختر خوب الان تو این وضعیت نمیشه توقع کرد به خصوص که میگی پدرتون فوت شده 

پارچه بگیر یه مادرت بگو لحاف و تشک و بالشت کوچیک بدوزه بیاره این شکلی بهتر هم هزینه ای نداره مجبور نیستی همه چیز و کامل بگیری من کالسکه گرفتم کریر گرفتم روروئک و خیلی وسایل دیگه ولی حتی جام ندارم بزارم تازه خونه خودمه دو تا اتاق داره که جفتش ۹متریه الان مجبورم اگه بچه دار شدم جمعش کنم بجاش تخت و کمد بزارم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بله میشه ولی اونموقع تا عمر دارم باید سرکوفت بشنوم ازشون  همسرمم اصلا ب روی خودش نمیاره ک بچه ...

ببین به مامانت سختی نده از شوهرتم پول نگیر هر چی مامانت داد با همون خرید کن چه ۵۰۰ داد چه یه تومن چه هر چی ...

پسر نازم عاشقتم  

ای خدایا این رسوم مسخره یعنی چی ؟؟مگه خانواده دختر چه گناهی کردن به خدا من هنوز تو اقدامم با اینکه هیچ مشکلی هم با خانواده شوهرم ندارم و خانواده خودم وضعشان خوبه از همین الان به شوهرم گفتم بچه ماست وظیفه خودمون وسایل براش بخریم هرگز اجازه نمیدم  مامانم  بابام برام بخرن یه سوال آیا خانواده همسر شما به همسرتون خونه ماشین دادن یا پول عروسی دادن؟؟یا تمام اعتیاد و مناسبات باید برای شما  هدیه و طلا میاوردن این رسما رو انجام دادن که خانواده شما هم انجام بدن؟؟